ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΙΨΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ DODECANISOS SEAWAYS

Share This Post

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε και σεβαστά μέλη του ΔΣ, έχοντας φτάσει προς το τέλος της φετινής τουριστικής περιόδου και αποκτώντας πλήρη εικόνα της επιβατικής κίνησης στο λιμάνι μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την καθοριστική συμβολή σας στην τουριστική και κατ’ επέκταση οικονομική ανάπτυξη του νησιού μας.

Από τότε που ξεκίνησε η εταιρεία σας το μεταφορικό της έργο στο νομό μας, έως σήμερα, το νησί μας κατέγραψε μία αλματώδη αύξηση στην τουριστική κίνηση η οποία οφείλεται κυρίως στις πολλές και καθημερινές προσεγγίσεις των πλοίων σας, στην απόλυτη συνέπεια των δρομολογίων σας, στην άριστη εξυπηρέτηση και την υποδειγματική ευγένεια των πληρωμάτων και στον επαγγελματισμό και τη ναυτοσύνη των αξιωματικών που ταξιδεύουν τα πλοία της εταιρείας σας. Κάθε χρόνο παρατηρούμε σταδιακή αύξηση των αφιξοαναχωρήσεων με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να πραγματοποιείται με τα σύγχρονα και άκρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες του τόπου μας καταμαράν, που όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει έφεραν τον πολιτισμό στην ενδοδωδεκανησιακή συγκοινωνία και όχι μόνο.

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε και επίτιμε δημότη Λειψών Γιώργο Σπανέ, για να καταφέρετε να υλοποιήσετε το όραμα σας για τα νησιά μας έχετε περάσει πολλές φουρτούνες και καμιά δε σας σταμάτησε μέχρι τώρα ούτε μπόρεσε να ανακόψει την επιτυχημένη πορεία την οποία πιστοποιούν οι πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις σας. Να ξέρετε όμως ότι η μεγαλύτερη διάκριση είναι η αγάπη και η ευγνωμοσύνη του δωδεκανησιακού λαού στο πρόσωπό σας τις οποίες κερδίσατε επάξια και θα σας συντροφεύουν σε κάθε είδους δοκιμασία.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by