Ευχαριστήριο του Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ για την επίλυση του προβλήματος εισροής υδάτων στον παιδικό σταθμό Κεφάλου

Share This Post

 

Ευχαριστήριο του Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ για την επίλυση του προβλήματος εισροής υδάτων στον παιδικό σταθμό Κεφάλου

Με παρέμβαση του ΔΟΠΑΒΣ που ανέλαβε το σχετικό κόστος, μετά από πρωτοβουλία του συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Κεφάλου Αντώνη Σπέρμπη και την εθελοντική προσφορά σε εργασία του συνδημότη μας Μανόλη Ζερβού του Άγγελου, επιλύθηκε το πρόβλημα εισροής υδάτων που εμφανίστηκε στη στέγη του παιδικού σταθμού Κεφάλου.

Το κτίριο δεν διέθετε μόνωση και εμφάνισε πρόβλημα εισροής υδάτων με τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής ευχαρίστησε τον Κοινοτικό Σύμβουλο Αντώνη Σπέρμπη για την πρωτοβουλία και τον συντονισμό της προσπάθειας και τον συνδημότη μας κ. Ζερβό για την προσφορά του, τονίζοντας ότι «με την συνεργασία του Δήμου και των δημοτών μπορούν να αντιμετωπιστούν πολλά προβλήματα της καθημερινότητας, με ταχύτητα και αξιοπιστία. Η εθελοντική προσφορά έχει μεγάλη αξία στις μέρες μας γιατί αντιμετωπίζει άμεσα προβλήματα της καθημερινότητας και αναδεικνύει την ενότητα και συνοχή της κοινωνίας μας».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by