Ευχαριστήριο του Δ/κτη Νοσοκομείο Κω σε Γ. Χατζημάρκο και Χ. Γιασιράνη

Share This Post

 

Ευχαριστήριο του Δ/κτη Νοσοκομείο Κω σε Γ. Χατζημάρκο και Χ. Γιασιράνη

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεώργιο Χατζημάρκο και την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλα Γιασιράνη για τις ενέργειές τους, με αποτέλεσμα να στελεχωθεί άμεσα η Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου μας με παθολόγο.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – ιδίως τα τελευταία 2 χρόνια με την πανδημία- απέδειξε έμπρακτα ότι στηρίζει την προσπάθεια βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κω, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τη μισθοδοσία ενός ιατρού, δύο τραυματιοφορέων και πέντε νοσηλευτών. Ακόμη, χρηματοδοτεί τη στέγαση επικουρικών ιατρών παρέχοντας μηνιαίο επίδομα ενοικίου. Παράλληλα, προέβη σε δωρεά ενός αναλυτή μοριακού ελέγχου PCR με ανάλογα αντιδραστήρια, τεστ ταχείας ανίχνευσης SARS-COV2, μέσων ατομικής προστασίας και διαφόρου υγειονομικού υλικού. Τέλος, η Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει δεσμευτεί ότι θα συγχρηματοδοτήσει μαζί με το Υπουργείο Υγείας την ανέγερση του καινούριου νοσοκομείου.

Ο Διοικητής ΓΝ-ΚΥ ΚΩ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ”

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by