Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip Ισραηλινών δημοσιογράφων

Ευχαριστήριο του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω με αφορμή το Press Trip Ισραηλινών δημοσιογράφων

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω σε συνεργασία με την εταιρεία CK Strategies οργάνωσε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ξεναγήσεων και εμπειριών από τις 18/09 έως και τις 20/09, για Ισραηλινούς δημοσιογράφους.

Σκοπός τους ήταν να καταγράψουν μέσα από τα άρθρα και τα ρεπορτάζ την ιστορία του νησιού, την γαστρονομία, τα τοπικά προϊόντα αλλά, την προβολή της Κω ως νησί του ποδηλάτου και του θρησκευτικού τουρισμού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις επισκέψεις στην Εβραϊκή Συναγωγή, στο Ασκληπιείο, στο ιστορικό κέντρο, στην Τοπική Αγορά, στην Παλιά Πόλη, σε Οινοποιεία, στη βιοτεχνία παραγωγής μελιού, ενώ δεν έλειπαν οι δραστηριότητες όπως η επίσκεψη στο Waterpark «Lido» στο Μαστιχάρι και ο ποδηλατικός γύρος.

 

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την αγαστή συνεργασία και την ευγενική χορηγία από:

1. Το ξενοδοχείο «Sentido Pelagos Suites Hotel & Spa», το ξενοδοχείο «Astyr Odysseus Κοs Resort & Spa», «Gaia Palace Hotel» και «Natura Park Village Hotel & Spa» για την δωρεάν διαμονή.

2. Τον ξεναγό κ. Κωνσταντίνο Καρανάσιο για την ξενάγηση στο Ασκληπιείο.

3. Τον Πρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Κω κ. Νικόλαο Πρέζα για τον ποδηλατικό γύρο.

4. Την Πρόεδρο του Δ.Σ της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης” κα Διονυσία Τελλή και το προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης για την πολύτιμη βοήθεια τους.

5. Την Διευθύντρια της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κω κα Ζέτα Τσιρπανλή.

6. Τον Διευθυντή του «LIDO WATERPARK» κ. Σωτήρη Λυμπερόπουλο.

7. Τoν κ. Βασίλη Χατζηεμμανουήλ από το Κτήμα «Hatziemmanouil» και την κα Διονυσία Ανθούλη από το Μελισσοκομείο «Μέλισσα» στην Κέφαλο, για την προώθηση των τοπικών προϊόντων.

8. Τον κ. Ν. Πουλιού από το εστιατόριο «H20», τον κ. Kαδρή Μεμή από το εστιατόριο «ARAP», τον κ. Μιχάλη Κασίου από το εστιατόριο «Αvli» στη Ζιά και τον κ. Περικλή Μακρής από το εστιατόριο «Periklis Meze Restaurant», για την δωρεάν διάθεση γευμάτων.

9. Τον κ. Ευάγγελο Σουρασή από την εταιρεία «Holiday Autos» για τις δωρεάν μετακινήσεις τους.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας KOS MTB#2 – 2024, στην Τσουκαλαριά,

©2020 radioproto.gr