Ευχαριστήριο του Έπαρχου Καλύμνου σε όσους προχωρούν σε γενναιόδωρες προσφορές

Share This Post

Ευχαριστήριο του Έπαρχου Καλύμνου σε όσους προχωρούν σε γενναιόδωρες προσφορές 

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι σε αυτή την κρίσιμη ώρα, όχι μόνο για τα νησιά μας αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη , κάποιοι συμπατριώτες μας , ευαισθητοποιούνται και με ευγένεια ψυχής και γενναιοδωρία προστρέχουν σε βοήθεια των μονάδων υγείας των νησιών μας και των δομών σίτισης, ώστε αυτές να εξοπλιστούν με τα απαραίτητα εφόδια, για να ανταπεξέλθουν με επάρκεια και με επιτυχία στο έργο τους.

Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση μας, να ευχαριστήσουμε τον ευεργέτη της Καλύμνου κ Χαλίκο Ιωάννη για την συνεχή προσφορά του στην τράπεζα της αγάπης και στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας, τον ομογενή επιχειρηματία κ. Ντόβελο Γεώργιο, τους αδελφούς Ψαρομπά ιδιοκτήτες της Εταιρείας Πετρελαιοειδών «ΑΡΓΩ» και τους αδελφούς Σμαλιού, ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ , για την προσφορά τους σε εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό απαραίτητο για το Νοσοκομείο Καλύμνου.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Πρόεδρο κ. Σταυριανού και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγ. Μαρίνα» Παραδεισίου Ρόδου, που για μια ακόμη φορά επανέρχονται με μια γενναιόδωρη προσφορά σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, για την ενίσχυση των Νοσοκομείων Καλύμνου και Λέρου.

Σας ευχαριστούμε όλους σας από καρδιάς για την προσφορά σας.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ Π.Ε. ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Εμμανουήλ Γεωργίου Μουσελλής

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by