Ευχαριστήριο σε συμπολίτες μας για την στήριξή τους στη λειτουργία του Κ. Y. Αντιμάχειας

Ευχαριστήριο σε συμπολίτες μας για την στήριξή τους στη λειτουργία του Κ. Y. Αντιμάχειας

Όπως γνωρίζετε, καθημερινά δίνεται ένας αγώνας για την ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών δημόσιας υγείας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Νησιού μας από το Π.Ι. Αντιμάχειας.

Το έργο αυτό που ξεκίνησε πριν από περίπου 8 χρόνια, όταν τοποθετήθηκα ως γενικός ιατρός- επιμελητής ΕΣΥ στο Π.Ι. Αντιμάχειας, στηρίχθηκε αυτοβούλως και σε αμιγώς εθελοντική βάση από εθελοντές και δωρητές.

Οι δυσχέρειες στο ιδιαίτερα φορτωμένο ιατρικό έργο που καλούμαστε να φέρουμε σε πέρας, είναι γνωστές. Η τοπική κοινωνία ευαισθητοποιήθηκε και με την πρωτοβουλία εθελοντών και δωρητών, αντιμετωπίστηκαν ζητήματα υποδομών του κτιρίου του Κ.Υ. Αντιμάχειας που στεγάζεται το Ιατρείο, κι έτσι σήμερα μπορούμε να μιλάμε για ένα Π.Ι. στολίδι, το οποίο με διαρκή φροντίδα και επίβλεψη διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο, που η τοπική μας κοινωνία δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε από την έλλειψη υποδομών υγείας, οι πρωτοβουλίες αυτές, αποτελούν δείγμα υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας, και ταυτόχρονα δημιουργούν εύλογες προσδοκίες για παροχή καλύτερων υπηρεσιών υγείας.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω για μία ακόμα φορά την αρμόδια ΔΥΠΕ γι’ αυτό το εθελοντικό έργο, αλλά και να εκφράσω δημοσίως τις ευχαριστίες μου προς όλους όσους μας στήριξαν και συνεχίζουν να μας στηρίζουν εθελοντικά ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης. Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστώ τους:

– Κοινότητα Αντιμάχειας και τον Πρόεδρο Νίκο Φραζή.

– Πολιτιστικός Σύλλογος Αντιμάχειας «η Πρόοδος» .

– Απεντομωτική Γεωμελετητική Κω, Αλέξανδρο Κουτζά, Θωμά Αρμπελιά και Έντουαρντ Νταλανάι για εργασίες μυοκτονίας-απεντόμωσης του κτιρίου.

– Τσακίρη Νίκο, Συνεσίου Νίκο και Συνεσίου Ζαχαρία, για τη δωρεά και παροχή υλικών αλλά και εργασίας για τις κτιριακές ανάγκες.

– Παππούλη Κυριάκο και Μαστόρο Γιάννη, για την μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσαν και μέρος των εσόδων διατέθηκαν για τις ανάγκες του Κ.Υ. Αντιμάχειας.

– Ντινώρη Δημήτρη για συντήρηση και επιδιόρθωση βλαβών σε υδραυλικές εγκαταστάσεις.

– Φαρμακείο, Παλατσίδη Χριστιάνα , για τη δωρεάν διάθεση ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr