Ευχαριστήρια επιστολή από την Διοίκηση του Γ.Ν.Κ.Υ.ΚΩ

Ευχαριστήρια επιστολή από την Διοίκηση του Γ.Ν.Κ.Υ.ΚΩ

Η Διοίκηση του ΓΝ- ΚΥ ΚΩ ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Πουλιού Νικόλαο και Τυρινόπουλο Σπύρο (EXAS TRAVEL) , για την άμμεση ανταπόκρισή τους σε χορηγία διαμονής και εισιτηρίου αντίστοιχα στην καλεσμένη Ιατρό.

Επίσης:

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» ευχαριστεί θερμά τους :

– την οικογένεια Θαλασσινού για τη δωρεά της σε υδραυλικές εργασίες και νέο πάγκο εργασιών για την Παθολογική κλινική, εις μνήμη της συζύγου και μητέρας τους, Παρασκευής Θαλασσινού.

– την οικογένεια του εκλιπόντος Γιαλομανδράκη Κωνσταντίνου, για δωρεά ξενοδοχειακού εξοπλισμού προς την Παθολογική κλινική του νοσοκομείου εις μνήμη του.

– την κα. Ορφανουδάκη-Παπαγγελή Μαρία για τη δωρεά σε ηλεκτρονικό υπολογιστή για την Καρδιολογική κλινική, εις μνήμη του συζύγου της Γεωργίου Ορφανουδάκη.

– τον κ. Πλατανίστα Κωσνταντίνο και το Ξενοδοχείο «ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΑ Α.Ε.» , για την πρόσφατη δωρεά του σε λοιπό, υγειονομικό και ηλεκτρονικό υλικό.

 

Ο Διοικητής ΓΝ-ΚΥ ΚΩ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ”

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί η Διοίκηση της

Ενημέρωση

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω 146 χρόνια από την

©2020 radioproto.gr