Ευχαριστήρια δήλωση Αντιδημάρχου Σταμάτη Καμπουράκη για εθελοντικούς καθαρισμούς & προσφορές

Share This Post

Ευχαριστήρια δήλωση Αντιδημάρχου Σταμάτη Καμπουράκη για εθελοντικούς καθαρισμούς & προσφορές

Την αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος, αναδεικνύει με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Καθαριότητας και Πρασίνου Σταμάτης Καμπουράκης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του Δήμου Κω για την προσφορά συμπατριωτών μας.

Στη σχετική δήλωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στο πλαίσιο του εθελοντισμού πολλοί συμπολίτες μας, είτε από οικολογικές οργανώσεις είτε επιχειρήσεις, στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχουν διενεργήσει καθαρισμούς παραλιών & δασών στο νησί μας.

Οφείλουμε ως Δήμος να εκφράσουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας και να τους συγχαρούμε για τις δράσεις τους, που προστατεύουν, αναβαθμίζουν και αναδεικνύουν το περιβάλλον του νησιού μας.

Ο εθελοντισμός με τέτοιες περιβαλλοντικές δράσεις, συντελεί στην ευαισθητοποίηση και άλλων συμπολιτών μας, στο να προστατεύουν το περιβάλλον του νησιού μας και να συνδράμουν στη διατήρηση της όμορφης εικόνας του, αφού η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας.

Παράλληλα, ως Δήμος Κω, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στις επιχειρήσεις: 1. «SPECIAL» του κ. Σταύρου Αρβανιτάκη, για τη συνεισφορά του στο βάψιμο της περίφραξης του δημοτικού κοιμητηρίου στον Αμπάβρη καθώς και 2. στην επιχείρηση ηλεκτρολογικών υλικών «ΚΑΥΚΑΣ», για την ευγενική προσφορά λαμπτήρων για το δημοτικό κοιμητήριο.

Η συνεργασία και η συνδρομή πολιτών και επιχειρήσεων στον ευπρεπισμό του νησιού μας είναι πολύτιμη!»

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης

  Σκυταλοδρομία Running Out of Time: Η μεγαλύτερη σκυταλοδρομία για την κλιματική αλλαγή. Ο Δήμος Λέρου υπέγραψε το Μήνυμα της Σκυτάλης Στο πλαίσιο της συνεργασίας

©2020 radioproto.gr is made with by