Ευχές της Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής Ελευθερίας Φτακλάκη

Ευχές της Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής Ελευθερίας Φτακλάκη

Ζούμε σε καιρούς όπου η ομοψυχία, η ενότητα και το συλλογικό συμφέρον οφείλουν να είναι οι άξονες των πολιτικών μας.

Το Κίνημα Αλλαγής, επέδειξε για άλλο μια φορά το δρόμο της συνεννόησης και της συνεργασίας των πολιτικών δυνάμεων του τόπου μας με γνώμονα το συλλογικό εθνικό συμφέρον της Ελλάδας.

Ζητήσαμε και ψηφίσαμε να υπάρξει εξειδίκευση της κρατικής μέριμνας για τις νησιωτικές περιοχές στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης!

Επιμείναμε και θα συνεχίσουμε να επιμένουμε στο θέμα της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας και της κατάργησης της διασύνδεσης του ειδικού καθεστώτος διασύνδεσης του με τα 5 νησιά που πλήττονται από το μεταναστευτικό.

Υπερασπιζόμαστε με συγκεκριμένες θέσεις την επίλυση του μεταναστευτικού/προσφυγικού προβλήματος που ταλανίζει τα νησιά μας και τα έχει μετατρέψει τα σε αποθήκες ψυχών καθώς δεν υπήρξε από την αρχή καμία ορθολογιστική διαχείριση του προβλήματος.

Ως ΠΑΣΟΚ θεσπίσαμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) και διεκδικούμε ένα Νησιωτικό Σύστημα Υγείας καθώς η υγεία αποτελεί την βασική προτεραιότητα των νησιωτών μας.

Στην καρδιά των πολιτικών μας έχουμε τη μικρομεσαία τάξη και τους εργαζόμενους που δυστυχώς συνεχίζουν να πληρώνουν το ‘μάρμαρο’ καθώς δεν υπάρχουν κίνητρα και πολιτικές για την ανάκαμψη και ανακούφιση αυτών των κοινωνικών στρωμάτων.

Θα μπορούσαν να ειπωθούν κι άλλα πολλά ως προς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας (πχ απουσία ολοκλήρωσης υποδομών δημοσίου συμφέροντος, προβλήματα διασύνδεσης και προσβασιμότητας, ανισορροπία μεταξύ των τομέων παραγωγής με την μονοκαλλιέργεια του τουρισμού, την έλλειψη ιατρών και εκπαιδευτικών στα νησιά, κα. ).

Όμως τα λόγια είναι περιττά. Γιατί μόνο με πράξεις μπορούμε να προασπίσουμε την νησιωτική Ελλάδα!!

Το Κίνημα Αλλαγής, στο επίκεντρο των πολιτικών μας έχουμε τα νησιά μας, τους νησιώτες μας, τους ακοίμητους φρουρούς της πατρίδας μας και εργαζόμαστε με όραμα, θέσεις και εξειδικευμένες πολιτικές για αυτό που πραγματικά αξίζουν τα νησιά μας. Έργα και όχι Λόγια.

Ευχές για μια ισχυρή Ελλάδα με τα νησιά μας στο επίκεντρο των πολιτικών μας!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023: το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα

©2020 radioproto.gr