ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συναρπαστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Όμιλο Ακαδημία Κω στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Εντάσσοντας την Τρίτη φετινή δράση με τίτλο «Μετακινούμαι και Αθλούμαι στην Κω με Ασφάλεια» στις δράσεις που αναπτύχθηκαν σε όλη την Ευρώπη από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου, η Ακαδημία Κω κατάφερε να εντάξει την Κω στον χάρτη των δράσεων που έλαβαν χώρα για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πετυχαίνοντας δύο σπουδαίους στόχους.

Πρώτον, την ενημέρωση σχεδόν 500 παιδιών από 4 Δημοτικά σχολεία και 1 γυμνασίου και δεύτερον, την αποκόμιση ευμενών σχολείων από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Οδικής Ασφάλειας, κάτι το οποίο τιμά ιδιαίτερα τόσο τους διοργανωτές όσο και το ίδιο μας το νησί.

Η προπονήτρια ποδηλασίας της Ακαδημίας Κω, κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, με τον εκπρόσωπο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού My Grand Road (μέλος της «Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας») και με τη στήριξη του Τμήματος Τροχαίας της Κω, επί δύο ημέρες, την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, μεταλαμπάδευσαν σε μικρούς και μεγάλους μαθητές, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κω, τη συσσωρευμένη εμπειρία και τις γνώσεις τους επί της οδικής ασφάλειας και της ασφαλούς χρήσης του ποδηλάτου.

Επιπλέον, το απόγευμα της Πέμπτης από τις 1700 μέχρι τις 2100, στην πλατεία Ελευθερίας, με ένα όμορφο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που στήθηκε σε αυτήν, μεγάλος αριθμός παιδιών του νησιού μας, διδάχθηκε σωστή οδική συμπεριφορά από τους παραπάνω εκπαιδευτές, δίνοντας χρώμα στην πλατεία, έλκοντας παράλληλα τα βλέμματα δεκάδων τουριστών με αυτήν την ωραία δράση – διαφήμιση για το νησί μας.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που στήριξαν αυτήν τη δράση, συμβάλλοντας τόσο στην καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας στους μικρούς και τους μεγάλους συμπολίτες μας και διαφημίζοντας παράλληλα το νησί μας τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά, τους χορηγούς μας Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’s Horse Riding Farm, Jacksons Beach Bar Restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Koullias Hotel Group, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF), συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε., την εμπορία φρούτων Νικολένδρη και τους Αφούς ΚΟΡΚΗ που στηρίζουν τις προσπάθειες του σωματείου μας, αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές.

Είναι συναρπαστικό να είσαι μέλος της Ακαδημίας Κω.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr