ΕΣΠΕΡΟΣ: 6o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ «ΜΕΡΟΠΙΣ»

 

ΕΣΠΕΡΟΣ: 6o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ «ΜΕΡΟΠΙΣ»

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, στις 4-5 Σεπτεμβρίου 2020, το 6ο Τουρνουά Μπάσκετ Παμπαίδων «Μεροπίς» υπό την αιγίδα της Τ.Ε. ΕΟΚ ΔΩΔ/ΣΟΥ και ο Α.Σ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ θέλει να ευχαριστήσει τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση του τουρνουά, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που για δυο μέρες εξυπηρέτησε τη διεξαγωγή του τουρνουά στον τομέα των Α` Βοηθειών, το EL GRECO TOURS και τον κ. Χοχλαστό που ανέλαβε τις μετακινήσεις ΕΑΚΑ, τον κ. Φαναριώτη που προσέφερε όλα τα νερά των αγώνων, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου και τέλος όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν (Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000, Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ) και ασφαλώς όλους τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Επίσης συγχαίρει όλες τις ομάδες και τους αθλητές που συμμετείχαν, για την άριστη συμπεριφορά τους τόσο μέσα όσο κι έξω από το γήπεδο. Το αθλητικό τους πνεύμα και η ευγενής άμιλλα προήγαγε καθ’ όλο το διήμερο το άθλημα που τόσο αγαπάμε.

.

Το Γραφείο Τύπου

Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr