Εργ. Κέντρο Κω: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της 9ης Νοεμβρίου

Share This Post

Εργ. Κέντρο Κω: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της 9ης Νοεμβρίου

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που κάλεσε το Εργατικό Κέντρο  με σωματεία και φορείς της περιοχής με σκοπό την επιτυχία της  Πανελλαδικής-Πανεργατικής 24ωρης Απεργίας στις 9 Νοέμβρη. 

Συμμετείχαν: το Σωματείο Ξεν/λων & Σερβιτόρων Κω, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Κω, το Σωματείο εργαζομένων σε ταξί, η Β’ ΕΛΜΕ Δωδ/σου, ο Σύλλογος Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Κω-Νισύρου και ο Σύλλογος Γυναικών Κω (μέλος ΟΓΕ).

Για να μην σφίξει η θηλιά στον λαιμο του λαού με την ακρίβεια και τον πληθωρισμό να εξανεμίζει το εισόδημα του, τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις της απεργιακής κινητοποίησης μπορούν και πρέπει να φτάσουν σε κάθε χώρο δουλειάς και ζωής των εργατικών οικογενειών.

Η απεργία της 9 Νοέμβρη δεν είναι άλλη μια κινητοποίηση, αλλά μια κορύφωση δραστηριοτήτων που κάθε σωματείο θα ξεδιπλώσει στον κλάδο του με εξορμήσεις, περιοδείες, προπαγανδιστικό υλικό ,εκδηλώσεις κ.α.

Η αγωνιστική δράση, η ανάπτυξη της αλληλεγγύης και η οργάνωσή μας μπορούν να δώσουν θετική έκβαση για τις διεκδικήσεις μας και τη ζωή μας!

Το Εργατικό Κέντρο καλεί σε αγωνιστική συμπόρευση και ξεσηκωμό τους συνδικαλιστικούς συλλόγους και τους μαζικούς φορείς των αυτοαπασχολουμένων, της φτωχής αγροτιάς, των επιστημόνων.

Η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 π.μ στην Πλ. Ελευθερίας

Καμία αναμονή! Ξεσηκωμός!

Να μην πληρώσει ξανά ο λαός!

Τρόφιμα και ρεύμα φτηνά για τον λαό.

Συλλογικές Συμβάσεις και αυξήσεις στους μισθούς

Όλοι στην απεργία!

Απεργιακή συγκέντρωση 983 Νοέμβρη 10:30 στην πλ. Ελευθερίας.

18/10/2022

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική”

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική” Ο Δήμος Κω ως Επικεφαλής Εταίρος της 55ΠΕ ΚΩ διοργανώνει «Εργαστήριο Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και Καλλιτεχνικό Εργαστήριο» με Θέμα: «Τέχνη και

©2020 radioproto.gr is made with by