Εργατικό Κέντρο: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 18.30 στην Πλατεία Ελευθερίας

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ

18:30 ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα!

Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα

Το πολυνομοσχέδιο, που φέρνει προς ψήφιση την Πέμπτη 24 Οκτώβρη η κυβέρνηση της ΝΔ και παρουσιάζει ως «αναπτυξιακό» , παραδίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές.

Προκειμένου λοιπόν να εξασφαλίσει και να προστατέψει τα συμφέροντα τους καταργεί τις ελεύθερες διαπραγματεύσεις, δίνοντας το ελεύθερο στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους να εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους με χειρότερους μισθολογικούς και εργασιακούς όρους ,ορίζοντας μάλιστα τον εκάστοτε υπουργό εργασίας σε ανώτατο άρχοντα που θα διατάζει σύμφωνα πάντα με τις διαταγές των ΣΕΒ , ΣΕΤΕ και λοιπών εκπροσώπων της εργοδοσίας τον μισθό , την ασφάλιση, το ωράριο των εργαζομένων.

Δε θα τους κάνουμε τη χάρη!

Με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μαχητικότητα απαντάμε στο αντιλαϊκό αυτό νομοσχέδιο

Το αίτημα για απόσυρση του νομοσχεδίου παραμένει προμετωπίδα στην πάλη μας ενάντια στην ωμή παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας στη λειτουργία των σωματείων . Ενάντια στην ένταση της εργοδοτικής τρομοκρατίας ,της ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και φακελώματος των εργαζομένων.

Το Εργατικό Κέντρο καλεί τα σωματεία της περιοχής να πάρουν όλα τα μέτρα για να είναι η κινητοποίηση της Πέμπτης μαζική και μαχητική.

Ώστε μαζικά και οργανωμένα να δώσουμε τους αγώνες ενάντια στην ζωή κόλαση που μας ετοιμάζουν.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr