Εργατικό Κέντρο Β.Σ Δωδ/σου:” Το εργατικό λαϊκό κίνημα ούτε φιμώνεται , ούτε τρομοκρατείται.”

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και τα σωματεία που αποφάσισαν την σημερινή συμβολική μηχανοκίνητη πορεία με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, καταγγέλλουν τον αυταρχισμό και την καταστολή που επέδειξαν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που παρατάχθηκαν απέναντι στους συνδικαλιστές, μετά την απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ να μην πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις τιμής για το Πολυτεχνείο με πρόσχημα την πανδημία.

Έφτασαν ακόμα και στο σημείο να μην αναγνωρίζουν το δικαίωμα μελών της Διοίκησης και του προεδρείου του Εργατικού Κέντρου να αναπτύσσουν συνδικαλιστική δράση!

Η σιγή νεκροταφείου, που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ ως ο καλύτερος υπηρέτης των εντολών της μεγάλης εργοδοσίας αλλά και των αμερικανονατοικών συμμάχων της, δεν θα περάσει .

Η απαράδεκτη απαγόρευση συγκεντρώσεων και συναθροίσεων σε όλη την χώρα αποφασίστηκε γιατί ενοχλούν τα επίκαιρα συνθήματα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ- ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, αλλά και τα αιτήματα των ταξικών σωματείων για μέτρα ουσιαστικής προστασίας της υγειάς μας και την εξασφάλιση του εισοδήματος μας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει το θράσος να προφασίζεται την προστασία της δημόσιας υγείας, που άνοιξε τον τουρισμό στην Κω γράφοντας στα παλιά της τα παπούτσια τα μέτρα προστασίας, έκανε λάστιχο τα πρωτόκολλα υγείας, για να εξυπηρετηθούν τα κέρδη μιας χούφτας ανθρώπων, των μεγάλων τουριστικών ομίλων βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων εργαζομένων και των οικογενειών τους. Μιλάει για προστασία της υγείας μας όταν έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια τα αιτήματα για μόνιμες προσλήψεις στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία που λειτουργούν στα όρια τους.

Ο σημερινός υπερβάλλων ζήλος της κυβέρνησης της ΝΔ εξαφανίζεται όταν πρόκειται για χώρους δουλειάς, νοσοκομεία, ΜΜΜ, σχολεία . Σε αυτές τις περιπτώσεις οι αποστάσεις, τα μαζικά τεστ, οι μόνιμες προσλήψεις ,τα πρωτόκολλα είναι κόστος και η ατομική ευθύνη μεταφράζεται σε «ο σώζων εαυτό σωθήτω».

Ότι κι αν κάνουν σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει.. Τον φόβο μας να έχουν … και τον έχουν.

Το Εργατικό Κέντρο και τα σωματεία της περιοχής δηλώνουν ότι:

Συνεχίζουμε τον αγώνα !!!Προετοιμάζουμε την 24ωρη απεργία στις 26 Νοέμβρη.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by