Εργατικό Κέντρο: Ανοικτή συνέντευξη τύπου για αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Εργατικό Κέντρο: Ανοικτή συνέντευξη τύπου για αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Η

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καλεί τα σωματεία της περιοχής δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, εργαζόμενους , σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στο Εργατικό Κέντρο την Παρασκευή 18 Οκτώβρη στις 18:30, στα πλαίσια ενημέρωσης για το «αναπτυξιακό νομοσχέδιο» που κατατέθηκε στη βουλή από τη ΝΔ.

Μετά από 2 απεργιακές μάχες, το αίτημα για απόσυρση του νομοσχεδίου παραμένει προμετωπίδα στην πάλη των εργαζομένων, απέναντι στην πλήρη κατάργηση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων, στην ωμή παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας στη λειτουργία των σωματείων, στο φακέλωμα των εργαζομένων.

Το πολυνομοσχέδιο, από την μια έρχεται να παραδώσει γη και ύδωρ στους επενδυτές, κι από την άλλη στοχεύει τους εργαζομένους και στους αγώνες τους, καταργώντας τις ελεύθερες διαπραγματεύσεις, ορίζοντας τον εκάστοτε υπουργό εργασίας σε ανώτατο άρχοντα , που θα αποφασίζει και θα διατάζει ανάλογα με τις ορέξεις του ΣΕΒ, της μεγάλης εργοδοσίας. Θα αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς, τον μισθό μας , την ασφάλιση, το ωράριο, για την ίδια μας τη ζωή.

Η ενημέρωση, η συλλογική οργάνωση και δράση μέσα από τα σωματεία μας, είναι η βάση ώστε να αντιπαλέψουμε την σιγή νεκροταφείου που θέλουν όλοι μαζί, κυβέρνηση, κόμματα του ευρωμονόδρομου και μεγάλη εργοδοσία να υπάρξει στους χώρους δουλειάς.

Δε θα τους κάνουμε τη χάρη! Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα , το ΠΑΜΕ, δίνει τη δική του απάντηση και βάζει επιτακτικά την ανάγκη ανασύνταξης του εργατικού κινήματος. Ώστε μαζικά και οργανωμένα οι εργαζόμενοι να δώσουν τους αγώνες απέναντι στην ζωή κόλαση που μας ετοιμάζουν.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr