Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο γήπεδο Πυλίου (Pics & Video)

Share This Post

 

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο γήπεδο Πυλίου (Pics & Video)

Ρεπορτάζ : Kostv.gr 

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του χλοοτάπητα πραγματοποιούνται από χτες στο γήπεδο Πυλίου έτσι ώστε να είναι έτοιμο για τη νέα αγωνιστική περίοδο για την ομάδα του Α.Ο Πυλίου η οποία αναμένεται αρχές Αυγούστου να ξεκινήσει την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ήδη οι υπάλληλοι του Δήμου με την καθοδήγηση και την κατεύθυνση που έχουν πάρει απ’ τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και απ’ τον υπεύθυνο των δημοτικών γηπέδων, Στέργο Χατζηστέργο δουλεύουν ακατάπαυστα για να παραδώσουν το γήπεδο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτήν την στιγμή είναι με τον χλοοτάπητα μπροστά απ’ τις δύο εστίες όπως και στην μια πλευρά του γηπέδου και εκεί έχουν επικεντρωθεί οι άνθρωποι του Δήμου έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ –  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 

  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ –  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ Εργαζόμενη, εργαζόμενε στα ξενοδοχεία και επισιτισμό Λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν, είναι

Ενημέρωση

Πνευματικός Όμιλος Κώων «Ο Φιλητάς»: Πρόσκληση υποβολής άρθρων για την έκδοση του 15ου τόμου των Κωακών

  Πνευματικός Όμιλος Κώων «Ο Φιλητάς»: Πρόσκληση υποβολής άρθρων για την έκδοση του 15ου τόμου των Κωακών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 15ΟΥ

©2020 radioproto.gr is made with by