Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο γήπεδο Πυλίου (Pics & Video)

 

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο γήπεδο Πυλίου (Pics & Video)

Ρεπορτάζ : Kostv.gr 

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του χλοοτάπητα πραγματοποιούνται από χτες στο γήπεδο Πυλίου έτσι ώστε να είναι έτοιμο για τη νέα αγωνιστική περίοδο για την ομάδα του Α.Ο Πυλίου η οποία αναμένεται αρχές Αυγούστου να ξεκινήσει την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ήδη οι υπάλληλοι του Δήμου με την καθοδήγηση και την κατεύθυνση που έχουν πάρει απ’ τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και απ’ τον υπεύθυνο των δημοτικών γηπέδων, Στέργο Χατζηστέργο δουλεύουν ακατάπαυστα για να παραδώσουν το γήπεδο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτήν την στιγμή είναι με τον χλοοτάπητα μπροστά απ’ τις δύο εστίες όπως και στην μια πλευρά του γηπέδου και εκεί έχουν επικεντρωθεί οι άνθρωποι του Δήμου έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr