Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο γήπεδο Πυλίου (Pics & Video)

Share This Post

 

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο γήπεδο Πυλίου (Pics & Video)

Ρεπορτάζ : Kostv.gr 

Εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του χλοοτάπητα πραγματοποιούνται από χτες στο γήπεδο Πυλίου έτσι ώστε να είναι έτοιμο για τη νέα αγωνιστική περίοδο για την ομάδα του Α.Ο Πυλίου η οποία αναμένεται αρχές Αυγούστου να ξεκινήσει την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ήδη οι υπάλληλοι του Δήμου με την καθοδήγηση και την κατεύθυνση που έχουν πάρει απ’ τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και απ’ τον υπεύθυνο των δημοτικών γηπέδων, Στέργο Χατζηστέργο δουλεύουν ακατάπαυστα για να παραδώσουν το γήπεδο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτήν την στιγμή είναι με τον χλοοτάπητα μπροστά απ’ τις δύο εστίες όπως και στην μια πλευρά του γηπέδου και εκεί έχουν επικεντρωθεί οι άνθρωποι του Δήμου έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by