ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ ΝΙΣΥΡΟΥ ΠΕΡΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΩ-ΛΕΡΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:

α) Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα

β) Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δικηγορικό Σύλλογο Κω

Κύριοι Υπουργοί,

Σε συνέχεια της επιστολής του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κω στις αρχές Μαίου, έρχομαι κι εγώ με τη σειρά μου, να σας ζητήσω να μεριμνήσετε, ώστε να ικανοποιηθεί ένα πάγιο αίτημα των πολιτών της Κω και όχι μόνο.

Η έλλειψη προσωπικού στο Κτηματολόγιο Κω – Λέρου, αποτελεί «αγκάθι» στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, αλλά και την περάτωση πολλών – αναγκαίων – αιτημάτων πολιτών και σίγουρα αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη.

Το σχέδιο πόλεως Κω, αλλά και αυτό του Μαστιχαρίου, τα οποία έχουν κυρωθεί εδώ και 30 χρόνια, παραμένουν αμετάγραπτα, λόγω των βασικών ελλείψεων σε προσωπικό στο Κτηματολόγιο Κω – Λέρου.

Όπως άλλωστε σας έχει επισημάνει στην επιστολή του και ο Δικηγορικό Σύλλογος Κω, από τις 13 συνολικά οργανικές θέσεις, μόνον οι 5 έχουν καλυφθεί, ενώ και η θέση τοπογράφου μηχανικού – που θεωρείται βασική ειδικότητα για τη λειτουργία του Κτηματολογίου – παραμένει πλέον κενή, αφού στα τέλη Απριλίου έληξε η 8μηνη σύμβαση του μηχανικού που υπηρετούσε στη θέση αυτή.

Σας παρακαλώ, στις δύσκολες στιγμές που διανύουμε ως χώρα, να πράξετε ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να εξευρεθεί άμεσα λύση, ώστε να καλυφθεί τουλάχιστον η θέση του τοπογράφου μηχανικού και σε βάθος χρόνου, να καλυφθούν ακόμα περισσότερες από τις κενές οργανικές θέσεις του Κτηματολογίου Κω – Λέρου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε.

Με εκτίμηση

Ο Έπαρχος Κω-Νισύρου

Ιωάννης Καμπανής

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2019 radioproto.gr is made with by