Επιστολή Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ: Άλλο ένα έργο ξεκινάει, αυτή την φορά στο Ζηπάρι

Share This Post

Επιστολή Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ: Άλλο ένα έργο ξεκινάει, αυτή την φορά στο Ζηπάρι

Ένα έργο συνολικού κόστους 250 χιλιάδων ευρώ έρχεται να προστεθεί στην λίστα των έργων που αυτήν την τετραετία υλοποιήσαμε, για τον Αθλητισμό, για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές που θέλουν και αξίζουν το καλύτερο.

Η αντικατάσταση του πλαστικού χλοοτάπητα και η δημιουργία καναλιών για την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος ήταν μια δέσμευση που κάνουμε πράξη, μια δέσμευση που σήμερα η τοπική Κοινωνία του Ασφενδιού βλέπει να υλοποιείται. 
Ευχαριστώ προσωπικά όσους είναι δίπλα μας και όσους δίνουν δύναμη, σε εμένα προσωπικά αλλά και σε όλη την ομάδα του τμήματος Αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ. 
Ξεχωριστή μνεία θέλω να κάνω για τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Αλέξανδρο Χρυσόπουλο που στέκεται αρωγός σε κάθε μας προσπάθεια.
Με την προσωπική υπόσχεση ότι τα έργα δεν σταματάνε , συνεχίζω να σας κοιτώ στα μάτια.
 Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση, 

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Κω 

Παναγιώτης Μ. Χατζηχριστοφής 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης Συνελήφθη χθες (Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος

Ενημέρωση

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού Ένα σημαντικό ζήτημα αναδεικνύει με παρέμβασή του

©2020 radioproto.gr is made with by