Επιστολή διαμαρτυρίας της κ. Ι. Ρούφα στην Πρόεδρο του Δημ. Σ/λιου

 

Επιστολή διαμαρτυρίας της κ. Ι. Ρούφα στην Πρόεδρο του Δημ. Σ/λιου

Κυρία πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου Κω,

Αγαπητή κυρία Τελλή,

Επιμένω,

 πρέπει να διαβάσετε τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Το οφείλετε, όπως το οφείλουν όλες και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Επιμένω, πρέπει να αντιληφθείτε τη σημαντικότητα του ρόλου σας .

Και εξηγώ:

Πριν από την επιστολή της κυρίας Μακρή για την εισαγωγή του μείζονος θέματος, που αφορά στη Ζιά και τους κινδύνους που επαπειλούνται, εγώ ή ίδια έθεσα  το θέμα προ ημερησίας στο επίπεδο των ανακοινώσεων.

Η κυρία Μακρή έθεσε με τον πλέον τυπικό και θεσμικό τρόπο το θέμα. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη συνέπεια της.

Δεν απαντήσατε. Απλά το αγνοήσατε. Αυτή είναι η πάγια πρακτική σας. Μια γύψινη – αδιάφορη στάση που , επιμένω, αφαιρεί από το θεσμικό ρόλο σας ιδιαίτερα όταν η αλαζονεία σας –  κλείσιμο μικροφώνων εκτονώνεται απέναντι στον γυναικείο -και όχι μόνο -αυτοδιοικητικό ρόλο και λόγο.

Αγνοείτε, ή δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τι σας ζητάνε οι δύο παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου;

Κυρία πρόεδρε, μένουν μόνο λίγες ώρες για να αντιληφτείτε τι σημαίνει σύνθεση, λειτουργία δημοτικού συμβουλίου, σεβασμός στην άλλη άποψη.

Με βαθειά θλίψη και αγωνία για τον ευτελισμό του δημοτικού συμβουλίου ιδιαίτερα μετά από το … «έγγραφο» που μας στείλατε εν όψει των επικείμενων συνεδριάσεων σας καλώ να αναθεωρήσετε και να πράξετε τα δέοντα στο πλαίσιο του αιτήματος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Υπάρχουν περιθώρια…

Για τη δημοτική παράταξη «Όραμα και Δράση»

Ρούφα Ιωάννα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr