ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΣΥΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Share This Post

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΣΥΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Μέσα σε ένα άκρως φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες, 26 Δεκεμβρίου 2019, η προγραμματισμένη επίσκεψη του Δημάρχου κ. Χριστοφή Κορωναίου στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος κ. Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε τον Δήμαρχο σε μια συνάντηση που διήρκεσε 40 λεπτά  και επικεντρώθηκε σα θέματα που αφορούν τη Νίσυρο και τα εθνικά μας θέματα.

Ο κος Παυλόπουλος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα στα νησιά μας και συγκεκριμένα για τη Νίσυρο έκανε μνεία στην πρόοδο που υπάρχει τα τελευταία χρόνια και την ακατάπαυστη ανοδική πορεία του νησιού σε όλα τα επίπεδα, κάνοντας αναφορά στη ριζική αλλαγή που έχει επέλθει με τα έργα που γίνονται και αυτά που έχουν ενταχθεί για χρηματοδότηση.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η επέκταση του λιμανιού για το οποίο ο δήμαρχος ζήτησε την συμβολή του κ. Παυλόπουλου στην επίσπευση διαδικασιών ολοκλήρωσης του έργου. Η ανταπόκρισή του ήταν άμεση. Ο δήμαρχος τον ευχαρίστησε  για την συμβολή του επίσης στην ομαλή εξέλιξη της συνέχισης του έργου τσιμεντόστρωσης του δρόμου προς τον Σταυρό και το ηφαίστειο που εκτελείται από την Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 

Συζήτησαν εκτενώς το θέμα των τουρκικών προκλήσεων και της ασφάλειας των νησιών μας. Αντάλλαξαν ευχές για τις Άγιες αυτές μέρες και για ένα Έτος δημιουργικό και ειρηνικό. Ο δήμαρχος ευχήθηκε στον κύριο Παυλόπουλο την παραμονή του στον προεδρικό θώκο ώστε να μπορέσει με την εμπειρία του και τη διεθνούς εμβέλειας προσωπικότητάς του να συμβάλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο της πατρίδας μας μέσα σε ένα ήρεμο και ειρηνικό περιβάλλον.

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by