ΕΠΙΣΚΕΨΗ κ. ΑΡΧΗΓΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Ο κ. Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. ΚΛΙΑΡΗΣ Θεόδωρος, στα πλαίσια επισκέψεών του στη Δωδεκάνησο, παρευρέθη στη νήσο Κω κατά το διήμερο 17-18 Ιανουαρίου 2020, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΑΡΓΥΡΑΚΗ Ιωάννη και επιτελείς του. Συναντήθηκε με τον κ. Λιμενάρχη Κω Πλοίαρχο Λ.Σ. ΧΑΜΕΤΗ Παντελή και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα τόσο της Λιμενικής Αρχής Κω, όσο και των σταθμών υπαγωγής της, αλλά και τα καθημερινά προβλήματα και αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν.

Κατά την παραμονή του ο κ. Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής επισκέφτηκε το Λιμενικό Κατάστημα Κω όπου είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί στο προσωπικό και να συνδιαλεχθεί μαζί του, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανησυχίες του. Επιθεώρησε τα χερσαία και πλωτά μέσα του Λιμεναρχείου, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών και συνομίλησε με τους κυβερνήτες και τα πληρώματα των πλωτών μέσων. Εξήρε τον επαγγελματισμό και τον εν γένει ζήλο που επιδεικνύουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, ιδίως τα υπηρετούντα στις ακριτικές περιοχής της παραμεθορίου, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά τους και δήλωσε την αμέριστη στήριξη και αρωγή του, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση το έργο τους.

Ο κ. Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Διοικητή της 80 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής Ταξίαρχο ΘΕΟΔΩΡΟΥ Εμμανουήλ, τον υφυπουργό Τουρισμού κ. ΚΟΝΣΟΛΑ Εμμανουήλ και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ Γεώργιο. Έλαβε τέλος την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. ΝΑΘΑΝΑΗΛ.

Εκ της Λιμενικής Αρχής

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο

©2020 radioproto.gr