Επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μιχάλης Λουλούς

Share This Post

Επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μιχάλης Λουλούς

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου κ. Μιχάλης Λουλούς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ενεργειακής ΑΕ κ. Ιωάννη Θεμέλαρο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και Πρόεδρο Πολυτέκνων κ. Ιωάννη Μηνατσή συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο Πολυτέκνων κ. Μηνά Νικολάου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως της δωρεάς διάθεσης δενδρυλλίων για ακόμη μία χρονιά προς το Δήμο μας, προκειμένου να προχωρήσουμε σε δενδροφύτευση σε διάφορα σημεία του νησιού μας καθώς επίσης και τη συνεργασία με το Σύλλογο μελισσοκόμων σχολείων και φορέων.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Φυτωρίου δεσμεύτηκε για την παραχώρηση σημαντικού αριθμού δενδρυλλίων και ανακοίνωσε την κατασκευή λαχανόκηπων σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Παιδικών σταθμών του Δήμου μας.

Επίσης, με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Μηνατσή αφού ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν, δήλωσε την απόλυτη στήριξη και συνεργασία προς όφελος των Πολυτέκνων οικογενειών.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκο, τους Προέδρους του Περιφερειακού Φυτωρίου και των Πολυτέκνων και τον Πρόεδρο Ενεργειακής ΑΕ για τη στήριξη και τη συνεργασία προς το νησί μας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by