Επιβεβλημένη η συντήρηση των εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών

Share This Post

 

Επιβεβλημένη η συντήρηση των εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών

Σε διάστημα εννέα μηνών αναμένεται να ολοκληρωθεί το έργο συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών Δωδεκανήσου και του κτιρίου ΚΤΕΟ, ένα έργο αναγκαίο και επιτακτικό. Η τεχνική μελέτη αφορά εργασίες συντήρησης (οικοδομικά και Η/Μ) του κτιρίου, κάτι το οποίο είχε να γίνει πλέον των είκοσι ετών.

Ήταν ένα αίτημα τόσο των υπηρεσιακών υπαλλήλων της Διεύθυνσης όσο και των περιφερειακών συμβούλων που είχαν κι έχουν στην αρμοδιότητα τους την εύρυθμη λειτουργία της.

Πρώτος ο εντεταλμένος σύμβουλος Χρήστος Μπάρδος κατά την περίοδο της θητείας του στην Διεύθυνση Μεταφορών (2017-2019) ξεκίνησε την διαδικασία την οποία ολοκλήρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Γιάννης Θεμέλαρος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το έργο αυτό.

Η συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων ήταν επιβεβλημένη και θα αλλάξει το όλο κλίμα παροχής υπηρεσιών στην Υπηρεσία, αφού έχουμε δρομολογήσει παράλληλα με τις εργασίες συντήρησης να γίνουν και μεταβολές ικανές να βοηθήσουν και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων πολιτών.

Ήταν μία δέσμευση του περιφερειάρχη μας Γιώργου Χατζημάρκου, ο οποίος γνώριζε τα προβλήματα και αμέσως έκανε δεκτό το αίτημα για τις εργασίες συντήρησης. »

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by