Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Ράδιο Πρώτο & Βήμα της Κω: Επιστολή των 4 πρώην δημάρχων προς την κωακή κοινωνία για ζητήματα σε Δήμο και Περιφέρεια  – ” Μεταφέρουμε τις ανησυχίες μας . Σύντομα οι προτεινόμενες θέσεις μας” 

Share This Post

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Ράδιο Πρώτο & Βήμα της Κω: Επιστολή των 4 πρώην δημάρχων προς την κωακή κοινωνία για ζητήματα σε Δήμο και Περιφέρεια  – ” Μεταφέρουμε τις ανησυχίες μας . Σύντομα οι προτεινόμενες θέσεις μας” 

Το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου οι τέσσερις πρώην δήμαρχοι της Κω Κ. Καΐσερλης, Ν. Παπανικολάου , Μ. Φάκκος και Β. Χατζηγιακουμής, απέστειλαν επιστολή όπου γνωστοποιούν την πρόθεση τους να μεταφέρουν προβληματισμούς, σκέψεις και προτάσεις στην κωακή κοινωνία σχετικά με τη λειτουργία του δήμου αλλά και της περιφέρειας. 

Επιβεβαιώνεται απόλυτα το ρεπορτάζ μας των τελευταίων εβδομάδας στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και Βήμα της Κω περί συνάντησης των 5 πρώην δημάρχων για θέματα της αυτοδιοίκησης σε γνωστούς χώρους στα χωριά του νησιού μας. Για ποιο λόγο δεν υπογράφουν όμως οι δύο ακόμη πρώην δήμαρχοι; Ποιοι άλλοι στηρίζουν την κοινή προσπάθεια; Πότε θα υπάρξει επίσημη επικοινωνία των θέσεων μέσω του τοπικού τύπου; 

Αύριο το πρωί στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο 91.5 “Όλα στον Αέρα” ακούστε όλες τις αποκλειστικές πληροφορίες . Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν προσεχώς στο Βήμα της Κω.                                                                                                                                                                                                                               

Ολόκληρη η επιστολή των τεσσάρων πρώην δημάρχων που υπογράφει ο κ. Κώστας Καΐσερλης :

Αγαπητοί μας συμπατριώτες,

Εκ μέρους των συναδέλφων μου, Ντίνου Παπανικολάου, Μιλτιάδη Φάκκου, Βασίλη Χατζηγιακουμή και εμού και κάτω από το βάρος των ευθυνών μας που απορρέουν από την επί πολλά χρόνια θητεία μας στην Αυτοδιοίκηση του νησιού μας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας μεταφέρουμε τις ανησυχίες μας για το τεράστιο έλλειμμα στην οργανωτική  αλλά και μη αποκεντρωμένη στελεχιακή δομή του Δήμου μας, όπως και στην απουσία ενός θεσμικά και νομοθετικά κατοχυρωμένου αναπτυξιακού προγράμματος του νησιού μας για την προσεχή δεκαετία.

Αυτές οι προϋποθέσεις είναι οι αναγκαίες να προωθηθούν άμεσα και μέσα στην νέα δημοτική πενταετή περίοδο, ώστε ο μεν Δήμος να καταστεί αυτάρκης, η κοινωνία μας να θωρακιστεί και οι συνδημότες μας, ιδίως οι νέοι μας, συμμετέχοντας στις προσεχείς εκλογές να μπορέσουν  να χαράξουν τον δικό τους δρόμο, του δικού τους μέλλοντος,  χωρίς προστάτες και διαμεσολαβητές.

Για τους παραπάνω λόγους σύντομα και δημόσια θα εκθέσουμε σε συνεργασία με τα φιλικά τοπικά μέσα ενημέρωσης και τους αγαπητούς δημοσιογράφους τις προτεινόμενες θέσεις μας ενόψει των προσεχών Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών , διευκρινίζοντας  εκ των προτέρων ότι σε μας δεν υπάρχει καμία πρόθεση ενεργούς ανάμειξης  μας σε αυτές. 

Εκ μέρους των συναδέλφων φιλικά Κώστας Καϊσερλης

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε

©2020 radioproto.gr is made with by