Λιμεναρχείο Κω: Απαγορεύεται η στάθμευση στο λιμάνι στην πόλη της Κω . Οδηγίες για την θερινή περίοδο

Λιμεναρχείο Κω: Απαγορεύεται η στάθμευση στο λιμάνι στην πόλη της Κω . Οδηγίες για την θερινή περίοδο

Προς αποφυγή της διατάραξης της εύρυθμης λειτουργίας του λιμένα λόγω έναρξης της τουριστικής περιόδου σας υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η παραμονή των οχημάτων καθ’ όλη την έκταση του λιμένος όπου απαγορεύεται η στάση/στάθμευση και επισυνάπτεται σχετική ανακοίνωση.
Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το επιβατικό κοινό για τα ανωτέρω διαλαμβανόμενα. –

Ο Λιμενάρχης

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΜΑΛΟΥΚΟΣ Πέτρος

 

ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑ ΚΩ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2024».

1. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη τουριστική κίνηση που τα τελευταία χρόνιασημειώνεται στο νησί της Κω κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, καλούμε άπαντες στηντήρηση των κατά νόμω κατά τη διέλευση ή παραμονή στους χώρους του επιβατικού λιμένα, στηναποφυγή άσκοπων μετακινήσεων ή παραμονής – στάθμευσης στους χώρους αυτού και στην από μέρους τους αρωγή στη διατήρηση της τάξης και ομαλής λειτουργίας του λιμένα.
2. Υπό το πρίσμα των ανωτέρω και με γνώμονα την ομαλή κίνηση των οχημάτων, απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση σε όλους τους χώρους του επιβατικού λιμένα Κω, συμπεριλαμβανομένου του σηματοδοτημένου χώρου εκατέρωθεν του κάστρου και της πλακόστρωτης οδού στο λιμένα, καθώς και η με καθ’ οιονδήποτε τρόπο παρακώλυση της ομαλής διακίνησης Ι/Χ και Φ/Γ οχημάτων στον επιβατικό λιμένα.
3. Τέλος, σας φέρουμε σε προσοχή ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι επί της χερσαίας ζώνης λιμένος οφείλουν να συμβιβάζονται απροφάσιστα ως προς τις υποδείξεις της Λιμενικής Αρχής καιτα εκάστοτε εφαρμοζόμενα από τα στελέχη μας μέτρα τροχονομίας. Συναφώς, σε ανακύπτουσες περιπτώσεις μη συμμόρφωσης αναφορικά με τα διαλαμβανόμενα του παρόντος και η καθ ́ οιονδήποτε τρόπο παρακώλυση του έργου μας, θα αποτελεί λόγο σταδιακής εξάντλησης των ορίων αυστηρότητας μας και, συνυπολογίζοντας τον αποτρεπτικό αλλά και κατασταλτικό χαρακτήρα των διοικητικών ποινών, θα προβαίνουμε στην επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Εκ της Λιμενικής Αρχής

 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων

Λιμεναρχείο Κω: Δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα μετο Έκτακτο Δελτίο Αναγγελίας Θυελλωδών Ανέμων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που ισχύει έως  αύριο Τετάρτη 24-04-2024

©2020 radioproto.gr