Επαφές και συναντήσεις του Γ. Νικητιάδη στην Κάλυμνο

Επαφές και συναντήσεις του Γ. Νικητιάδη στην Κάλυμνο

Συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της Καλύμνου είχε ο τ.Υφυπουργός Τουρισμός Πολιτισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Νικητιάδης, την Τετάρτη 10 Μαΐου. 

Πρώτος σταθμός των επισκέψεων του κ. Νικητιάδη ήταν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία “Άγιος Παντελεήμων”. Ο κ. Νικητιάδης συναντήθηκε με τους φιλοξενούμενους του ΚΔΑΠ, τους εργαζόμενους και τη διοίκηση του Κέντρου. Εξήρε τις υπηρεσίες που παρέχονται και τις άοκνες προσπάθειες της διοίκησης, του ιδρυτή και προέδρου του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. Επαρχίας Καλύμνου «Άγιος Παντελεήμων» Φίλιππου Ολυμπίτη καθώς και των εργαζομένων. Παραλλήλως, υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης των σχετικών δομών και την επιπλέον στήριξη των ατόμων με αναπηρίες, μέτρο που προβλέπεται στις προγραμματικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την υγεία. 

Επόμενος σταθμός ήταν το “Βουβάλειο” Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου συναντήθηκε με το διοικητή Νίκο Φανιό. Η Κάλυμνος, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται δεν λείπει δυστυχώς από τον μεγάλο κατάλογο των νησιών που αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, κυρίως σε καρδιολόγους, και υπογράμμισε ότι το ζήτημα των ελλείψεων στον τομέα της υγείας χρήζει άμεσης και ολοκληρωμένης αντιμετώπισης. 

Ο κ. Νικητιάδης στη συνέχεια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη. Ιδιαίτερη έμφαση κατά τη συζήτηση τους δόθηκε στις τουριστικές προοπτικές της Καλύμνου όπως είναι ο αναρριχητικός και περιπατητικός τουρισμός, ενώ έγινε αναφορά και σε μια σειρά από θέματα που απασχολούν το νησί.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως είναι δίπλα σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του νησιού και ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος επισκέφθηκε το Επαρχείο Καλύμνου όπου είχε επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και υπαλλήλους.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr