Επίσκεψη Υφυπουργού Χαρδαλιά στη Λέρο

Share This Post

Επίσκεψη Υφυπουργού Χαρδαλιά στη Λέρο

Το νησί της Λέρου επισκέφθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Χαρδαλιάς συνοδευόμενος από τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ κ. Δ. Χούπη, ο οποίος συναντήθηκε με το Δήμαρχο Λέρου κ.Μιχάλη Κόλια.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κόλιας ενημέρωσε τον Υφυπουργό για θέματα που αφορούν το νησί μας και εξέφρασε το παράπονο των στρατιωτικών που υπηρετούν στο νησί μας σχετικά με την μη καταβολή του ανακοινωθέν επιδόματος των εξακοσίων ευρώ (600€).

 

Ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι όλες οι αρχές του τόπους μας που υπηρετούν την πατρίδα και παλεύουν για την ακεραιότητα της και την ειρήνη , αξίζουν μία επιβράβευση για τις υπηρεσίες τους και πόσο μάλλον όταν υπηρετούν σε ένα ακριτικό νησί, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι :”Φυλάνε Θερμοπύλες”

 

Ο κ. Χαρδαλιάς αφού άκουσε με προσοχή τον κ. Δήμαρχο, τον ενημέρωσε ότι θα δοθούν εν καιρώ περισσότερα επιδόματα.

 

Ο κ. Δήμαρχος ευχαριστεί και συγχαίρει τον κ. Ταξίαρχο και τον Κ. Διοικητή του 588 ΤΕ για την άψογη οργάνωση.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by