Επίσκεψη του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά σε Βόλο, Σκόπελο και Σκιάθο

Επίσκεψη του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά σε Βόλο, Σκόπελο και Σκιάθο

Την πόλη του Βόλου και τα νησιά των Σποράδων, Σκόπελο και Σκιάθο, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 12/10, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Παππάς.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, έλαβε χώρα σύσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου υπό τον κ. Παππά κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν επί τάπητος υπηρεσιακά ζητήματα. Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ, Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Νίκη Δανδουλάκη, η Λιμενάρχης Βόλου, Αντιπλοίαρχος Βασιλική Κωνσταντά και στελέχη του Κ.Λ.Βόλου.

 

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εξέφρασε τις ευχαριστίες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου στις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος- Ελληνική Ακτοφυλακή για την σπουδαία συνδρομή τους, στις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία, ενώ εξήρε τον ζήλο και τον επαγγελματισμό των στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, τα οποία απεγκλώβισαν 250 και πλέον συμπολίτες μας από τις παραλίες του Πηλίου.

 

Στη συνέχεια , ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μετέβη στη Σκόπελο και τη Σκιάθο, όπου συνάντησε και συνομίλησε με κατοίκους, για τα ζητήματα του νησιού αλλά και για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές ενώ επισκέφθηκε τα Λιμεναρχεία των νησιών, Κέντρα Υγείας και Αστυνομικά Τμήματα. Συγκεκριμένα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος του νησιού Σταμάτης Περίσσης καθώς και μέλη της τοπικής κοινωνίας.

 

Στο Δημαρχείο της Σκιάθου, ο κ. Παππάς είχε συνάντηση στην οποία έδωσαν το παρών η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού, Ματούλα Παπαδούλια, ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος Σποράδων Σάκης Ζλατούδης καθώς και κάτοικοι και επιχειρηματίες του νησιού.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας σε συνθήκες καύσωνα για εκατοντάδες επισκέπτες στην Σενγκεν  περιμένοντας τον έλεγχο

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

©2020 radioproto.gr