Επίσκεψη του υποψηφίου Βουλευτή Φώτη Χατζηδιάκου στη Σύμη και τον Πανορμίτη

Επίσκεψη του υποψηφίου Βουλευτή Φώτη Χατζηδιάκου στη Σύμη και τον Πανορμίτη

Την Σύμη επισκέφθηκε χθες (26/04) ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Φώτης Χατζηδιάκος στα πλαίσια των περιοδειών του στα νησιά της Δωδεκανήσου.

Κατά την επίσκεψη του στο Δημαρχείο, την ΔΕΥΑΣ και τα ΚΕΠ συνομίλησε με τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Γρύλλη και κ. Ιωάννη Τσουβαλά (λόγω απουσίας του Δημάρχου εκτός Σύμης) και με όλο το προσωπικό, για τα έργα και τις δράσεις του Δήμου.

Ακολούθως μετέβη για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Πανορμίτη όπου είχε συνάντηση με το προσωπικό της Μονής και επιστρέφοντας στη Σύμη, συνομίλησε με τους νοσηλευτές και τους γιατρούς του πολυδύναμου ιατρείου Σύμης για τις σοβαρές ελλείψεις ειδικευμένων γιατρών, που αντιμετωπίζει η Σύμη, όπως και όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. Είχε ακόμη την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς δημότες της Σύμης και ιδιαίτερα με τον πρώην δήμαρχο κ. Μιλτιάδη Σαρρή και τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Τσακίρη, για τα θέματα του νησιού.

Τέλος στην συνάντηση του με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (κ. Μιχάλη Μισσό, κα Σεβαστή Νικόλη και κ. Αιμίλιο Καψή), συζήτησαν οργανωτικά θέματα ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Αναχωρώντας δεν παρέλειψε να αποθέσει ένα τριαντάφυλλο στην προτομή του αείμνηστου Γεωργίου Γεννηματά σε ένδειξη τιμής, στη μνήμη του μεγάλου Δωδεκανήσιου Πολιτικού και δημιουργού του ΕΣΥ, το οποίο σήμερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τα αλλεπάλληλα νομοθετήματα της το έχει απαξιώσει πλήρως, στοχεύοντας έμμεσα στην ιδιωτικοποίηση του τομέα της Υγείας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί η Διοίκηση της

Ενημέρωση

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω 146 χρόνια από την

©2020 radioproto.gr