Επίσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, στο Υπουργείο Παιδείας

Share This Post

 

Επίσκεψη του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, στο Υπουργείο Παιδείας

Το Υπουργείο Παιδείας επισκέφτηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, όπου συνάντησε την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Ο Βουλευτής, έθιξε την σημασία της επαναλειτουργίας των γυμνασίων και των λυκείων, τονίζοντας πως για την υλοποίηση της απόφασης αυτής χρειάστηκε ενδελεχής σχεδιασμός και μεγάλη προσοχή.

Συζήτησε, επίσης, με την Υπουργό Παιδείας, για την κατάθεση του νέου νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, που θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή σε λίγες μέρες και το οποίο έχει ως στόχο την αναβάθμιση της ελληνικής παιδείας, μέσα από αποφάσεις που αφορούν στις πανελλαδικές εξετάσεις και τον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και στην αναβάθμιση των ελληνικών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, την ουσιαστική ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την διαφύλαξη της ακεραιότητας των ιδρυμάτων και των φοιτητών.

Ακόμα, ο κύριος Παππάς, δεν παρέλειψε να τονίσει την ανάγκη περαιτέρω στήριξης και προβολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως, προτείνοντας ακόμα και την δημιουργία νέων τμημάτων του Πανεπιστημίου στα Δωδεκάνησα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by