Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτoύ Κατερίνας Εμμανουήλ στα χωριά της Ρόδου το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου 2023

Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτoύ Κατερίνας Εμμανουήλ στα χωριάτης Ρόδου το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου 2023

Κοντά στους φιλόξενους κατοίκους του χωριού Λάερμα της Ρόδου βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, Κατερίνα Εμμανουήλ και συνομίλησε μαζί τους το Σάββατο 22 Απριλίου, ημέρα εσπερινού του Αγίου Γεωργίου. Στη συνέχεια, αφού πέρασε από το φράγμα Γαδουρά, επισκέφθηκε και προσκύνησε στην Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Θάρρι.

Την Κυριακή 23 Απριλίου, η υποψήφια βουλευτής επισκέφθηκε το χωριό Μονόλιθος για τον εορτασμό του Αποστόλου Θωμά, όπου έγινε και λιτάνευση της Αγίας εικόνας. Αργότερα, παρακολούθησε την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εις μνήμην των Αντιστασιακών, στο «Λημέρι των κατασκόπων», με την εξαιρετική ομιλία του δρ. Σταύρο Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια η κ. Εμμανουήλ επισκέφθηκε την Αρνίθα και παραβρέθηκε, σε παραδοσιακό γλέντι για τη μεγάλη, διπλή γιορτή των Άγιου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και Αποστόλου Θωμά, που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν συγχωριανών μας που γιόρταζαν την ημέρα εκείνη.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου 

  Κατάστημα Σπύρου Νικόλας & Μάριος: Παρουσίαση υδραυλικού υλικού της Cher Bros Δευτέρα 12 Ιουνίου  Η εταιρεία Cher Bros διοργανώνει παρουσίαση στο κατάστημα Σπύρου Νικόλαος

©2020 radioproto.gr