Επίσκεψη Προξένου Μ. Βρετανίας Ράνιας Κοσιώρη στο Δήμαρχο Κω

 

Επίσκεψη Προξένου Μ. Βρετανίας Ράνιας Κοσιώρη στο Δήμαρχο Κω

Τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά επισκέφτηκε σήμερα η Πρόξενος της Μεγάλης Βρετανίας στη Ρόδο κα Ράνια Κοσιώρη και συζήτησαν θέματα τουρισμού και φιλοξενίας των Βρετανών τουριστών στην Κω.

Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε η ομαλή εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, παρότι έχει επηρεαστεί από την πανδημία του κορονοϊού.

Τονίστηκε η μεγάλη σημασία για το νησί μας και τη χώρα μας στο σύνολό της, να συνεχιστεί δίχως προβλήματα η τουριστική περίοδος και να παραμείνουν ανοιχτές οι αγορές.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς δήλωσε ότι η δημοτική αρχή παρακολουθεί με εγρήγορση και ευαισθησία τις εξελίξεις, σημειώνοντας ότι με καλή συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, Πολιτείας, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων, επιχειρηματιών και πολιτών, θα επιτευχθεί η καλύτερη διαχείριση των φαινομένων που έχουν προκύψει.

Παράλληλα δήλωσε την αισιοδοξία του ότι η χώρα μας θα συνεχίσει να είναι μία από τις κύριες επιλογές των Βρετανών πολιτών για τις διακοπές τους, ενισχύοντας τους δεσμούς που έχουν δημιουργηθεί στο πέρασμα των χρόνων.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω

Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω Συνεχίζεται καθημερινά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διενέργειας test Covid_19 από την Κ.Ομ.Υ. Κω, από

Πολιτική

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει τον επανασχεδιασμό της νησιωτικής οικονομίας

Η κλιματική αλλαγή επιβάλλει τον επανασχεδιασμό της νησιωτικής οικονομίας Στο Ετήσιο Ευρωπαϊκό Forum του INSULEUR που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων Ε.Ε. (INSULEUR) και

©2020 radioproto.gr