Επίσκεψη Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή στο Δήμαρχο Κω

Share This Post

 

Επίσκεψη Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή στο Δήμαρχο Κω

Τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αιγαίου, Υποστράτηγος Γιώργος Μιχαλόπουλος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, Ταξίαρχο Λουκά Θάνο.

Επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία του Δήμου Κω με την Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για καλή λειτουργία του νησιού και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας κατοίκων και επισκεπτών, ειδικά στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου με τον μεγάλο πληθυσμιακό και κυκλοφοριακό φόρτο που δέχεται η Κως.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς εκτίμησε ότι, παρά την αλματώδη αύξηση τουριστών και την ανάγκη καλύτερης στελέχωσης των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κω, η τουριστική περίοδος μέχρι τώρα κύλησε ικανοποιητικά, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα, γεγονός που απέδωσε στην καλή συνεργασία και στο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by