Επίσημη παρουσίαση των «Rabbit on the Roof» στο θέατρο Σφαγείο

Επίσημη παρουσίαση των «Rabbit on the Roof» στο θέατρο Σφαγείο

Πηγή: www.vimatisko.gr

Το μουσικό άλμπουμ τους «dreamlets» θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά επίσημα οι «Rabbit on the Roof» στις 2 Δεκεμβρίου στο θέατρο πολυχώρος Σφαγείο στις εννέα το βράδυ. 

Το ροκ συγκρότημα της πόλης μας συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα του νησιού.Mε επιλεγμένες παρουσιάσεις που έχει αγαπήσει το κοινό της Κω αλλά κυρίως οι φίλοι των παιδιών που απαρτίζουν την μπάντα. 

Ta τραγούδια σ’ αυτό το άλμπουμ είναι δώδεκα και μιλούν για γεγονότα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας, μιλούν για τα παιδιά, την αγάπη αλλά και ιδιαίτερες στιγμές όπως αυτή του μικρού Λευτέρη Φιοραβάντη από την Κω, που μας συγκλόνισε το 2018 με την περιπέτεια της υγείας του. 

Οι μουσικοί που απαρτίζουν την μπάντα είναι οι Κώστας Τουλαντάς κιθάρα-τραγούδι, Περικλής Κωτσίδης κιθάρα-τραγούδι, Κώστας Φιοραβάντης τύμπανα, Μανώλης Αλάβανος μπάσο και Γιώργος Ελευθεράκης κιθάρα.

Στην επίσημη παρουσίαση του dreamlets από τους Rabbit on the Roof  θα ακουστούν όλα τα τραγούδια live στην υπέροχη σκηνή του πολυχώρου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr