Επίσημες επισκέψεις στον Δήμαρχο Λέρο 

Share This Post

 

 Επίσημες επισκέψεις στον Δήμαρχο Λέρο 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ΚΥΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκε ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού – Αθλητισμού κ. Γεώργιος Νικητιάδης και νυν Γραμματέας Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ συνοδευόμενος από τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Τουριστική Ανάπτυξη και προβολή του νησιού μας, με κυρίως θέμα την σύνδεση ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς.

Ο κ. Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Νικητιάδη για την κατάθεση προτάσεων που αφορούν θέματα Τουρισμού και προβολής του νησιού μας αλλά και επίλυσης άλλων προβλημάτων.

Τέλος, αμφότεροι δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία για το καλό του νησιού μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΡΟΥ

 

Το Γραφείο Δημάρχου επισκέφθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, ο πρώην Υπουργός κ. Νεκτάριος Σαντορινιός συνοδευόμενος από τον πρώην Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γεώργιο Κασσάρα και συνεργατών του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τον κ. Σαντορινιό για τη στήριξη του στα εκάστοτε αιτήματα μας και έκανε εκτενή αναφορά σε έργα που είναι σε εξέλιξη και χρηματοδοτήσεις που έχει πετύχει ο Δήμος μας μέσω του Πράσινου Ταμείου, Αντώνης Τριτσης και Φιλόδημος και τα προβλήματα που προέκυψαν με την ενεργειακή κρίση.

Ο κ. Σαντορινιός με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by