Εξουδετερώστε κορονοϊούς και μικρόβια από τα κλιματιστικά σας με πιστοποιημένη απολύμανση από την Kiriaku Professional στην Κω

Ο κορονοϊός, τα μικρόβια, Η1Ν1, η νόσος των Λεγεωνάριων επιβιώνουν στα κλιματιστικά μας.  Το να μην χρησιμοποιήσουμε το καλοκαίρι τα κλιματιστικά μας συστήματα είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο καθώς ήδη οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει «κόκκινο». Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα επιβάλλεται ειδικά για ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Η λύση είναι μία. Απολύμανση και αποστείρωση των κλιματιστικών και μάλιστα με πιστοποίηση. Μόνο η Kiriaku Professional προσφέρει αυτή την καινοτόμα υπηρεσία χρησιμοποιώντας τα πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και τον Οργανισμό Φαρμάκων της Αμερικής χημικά NCH που αποδεδειγμένα εξουδετερώνουν τους κορονοϊούς.

Για την απαραίτητη πλέον διαδικασία απολύμανσης και αποστείρωσης των κλιματιστικών μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 ο κ. Δημήτρης Κυριάκου, υπεύθυνος της Kiriaku.

« Ο καθαρισμός και μάλιστα τακτικός καθαρισμός των κλιματιστικών είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Η μη συντήρηση φέρνει αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα. Τα εξειδικευμένα μας συνεργεία προχωρούν σε βαθύτερο καθαρισμό όλων των εξαρτημάτων αλλά και στην απολύμανση αποστείρωση χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα χημικά τα οποία είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Στο τέλος της διαδικασίας δίνεται η σχετική πιστοποίηση. Είναι μία διαδικασία απαραίτητη για κάθε χώρο για να εξουδετερώσουμε την πιθανότητα μετάδοσης κορονοϊού μέσω κλιματιστικού. Στα ξενοδοχεία, γραφεία , μαγαζιά, υπηρεσίες, χώρους εστίασης, σπίτια , παντού. Είναι και μία επιπλέον υπηρεσία που μπορείτε να κάνει ο επαγγελματίας και να ενημερώσει τον πελάτη του ο οποίος σίγουρα θα αισθανθεί ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια γνωρίζοντας ότι έχει γίνει η πιο εξειδικευμένη απολύμανση στα κλιματιστικά».

Η Kiriaku Professional είναι επίσημος συνεργάτης της Carrier Toshiba, πρωτοπόρος στα κλιματιστικά. Διαθέτει κλιματιστικά όλων των τύπων για κάθε χώρο, την τοποθέτηση και το σέρβις.

Ο κ. Κυριάκου αναφέρθηκε και στην κοινωνική ευθύνη που έχει αναπτύξει έντονα η τοπική επιχείρηση της Κω , η οποία ανταποδίδει συνεχώς ενισχύοντας κοινωνικές δομές του νησιού μας και φιλανθρωπικούς σκοπούς.

« Σχετικά με το νοσοκομείο είχαμε αναπτύξει μία εξαιρετική συνεργασία με τον κ. Γεωργαντή και είχαμε προχωρήσει στην δωρεά κλιματιστικών προς το νοσοκομείο. Πρόσφατα συναντήθηκα με τον νέο διοικητή και συζητήσαμε την προοπτική ενός νέο κλιματιστικού στην μονάδα τεχνητού νεφρού. Είμαι αισιόδοξος ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι το φθινόπωρο. Έχουμε αντικαταστήσει κλιματιστικά σε δωμάτια κλινικών και σε άλλους χώρους του νοσοκομείου της Κω. Σε αυτό μας βοήθησαν και οι μεγάλες εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Κατάλαβαν ότι πρέπει εμείς οι ίδιοι να στηρίξουμε την δημόσια υγεία του νησιού μας.

Είμαστε δίπλα στο Σβουρένειο. Πρόσφατα δώσαμε λύση με κλιματιστικό στην θέρμανση των παιδιών. Συνεχίζουμε με την Coral Gas να ενισχύουμε το συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Κώου και Νισύρου. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε διότι είναι το μέλλον μας. Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές με την πανδημία. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε αξία στον τόπο μας».

Η Kiriaku Professional είναι επίσημος συνεργάτης με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς. Μπορεί κανείς να βρει στην έκθεση όλα όσα χρειάζεται ο πιο απαιτητικός επαγγελματικός χώρος αλλά και το πιο σύγχρονο σπίτι.

Είναι επίσημος συνεργάτης των : Electrolux Laundry, Zanussi, Calpack,  Coral Gas, Carrier – Toshiba, ψησταριές Weber, μαντεμένια μαγειρικά σκεύη Lodge και άλλων πολλών εταιρειών.

Εκτός από τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων, η Kiriaku αναλαμβάνει την μελέτη, κατασκευή και το σέρβις.

 Θα βρείτε:

Εξοπλισμό κουζίνας, πλυντηριακό εξοπλισμό. Προτάσεις υγραερίου και ηλιακών συστημάτων , εγκαταστάσεις κλιματισμού και εξαερισμού.

Kiriaku Professional.

4ο χλμ επαρχιακής οδού Κως

τηλ 22420 46 400

Λύσεις για απαιτητικούς επαγγελματίες σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

©2019 radioproto.gr is made with by