ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΩ: NEA ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΛΑΕΚ 1-49

 

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΩ: NEA ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ ΛΑΕΚ 1-49

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η  ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΩ  – σε συνεργασία με το πιστοποιημένο ΚΔΒΜ2 «ΑΝΚΟ»-Χ.ΕΨΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ – θα υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων και άνεργων σε επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν από 1 έως 49 άτομα (έδρα και υποκαταστήματα) στο πλαίσιο του προγράμματος ΛΑΕΚ 1 – 49 του ΟΑΕΔ. 

. Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνώσεις και δεξιότητες του προσωπικού τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται εκτός ωραρίου των εργαζομένων τους( προβλεπόμενη περίοδος υλοποίησης από Οκτώβριο 2020 μέχρι Μάρτιο 2021).

. O εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει  το σύνολο του προγράμματος, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 200€  καθαρά από τον ΟΑΕΔ και βεβαίωση παρακολούθησης στο αντικείμενο επιμόρφωσης.

. Τα προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών και υλοποιούνται σε ώρες εκτός εργασίας (απογευματινά ή πρωινά τμήματα) εντός 10 ημερών,  στις εγκαταστάσεις ΚΔΒΜ2 ΑΝΚΟ(ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 79-ΚΩΣ).

Προτεινόμενοι τίτλοι σεμιναρίων

1.         Υποδοχή & Συμπεριφορά προς τον πελάτη-Γλώσσα του σώματος & Εμφάνιση

2.         Οροφοκομία.

3.         Ξένες Γλώσσες

4.         Σύγχρονες τεχνικές καθαριότητας-Γνωριμία με νέα προιόντα.

5.         Marketing– προώθηση πωλήσεων μέσω διαδικτύου.

6.         Λοιπά αντικείμενα του ξενοδοχειακού κλάδου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ (η επιχείρηση που εργάζονται καταβάλει εισφορά ΕΦΚΑ ΛΑΕΚ 0,24%) και ανήκουν σε επιχείρηση που απασχολεί με ΙΚΑ έως 49 εργαζόμενους. 

Οι υπεύθυνες δηλώσεις καθώς και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται  από την επιχείρηση και τον κάθε εργαζόμενο παραδίδονται από την Ένωση Ξενοδόχων Κω (Αρτεμισίας 2- 2ος όροφος).

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΕΝΩ ΠΕΡΣΥ ΕΙΧΑΝ 50 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΣΗΜΑ.ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 22420 24955 Ή ΜΕ Τ ΚΔΒΜ2 «ΑΝΚΟ»-Χ.ΕΨΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ΤΗΛ. 22420 26900.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr