Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενισχύονται οι τομείς του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα με νέο μόνιμο προσωπικό και νέα ασθενοφόρα και οχήματα

PSTL0301

Ενισχύονται οι τομείς του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα με νέο μόνιμο προσωπικό και νέα ασθενοφόρα και οχήματα

Η κοινοβουλευτική πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα με διασώστες, οδηγούς και νέα οχήματα, προκάλεσε το ενδιαφέρον και την έγγραφη απάντηση του Υπουργού Υγείας προς τον Βουλευτή Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργού:

1ον: Μέσα από τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την κάλυψη θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, θα καλυφθούν οκτώ (8) θέσεις μόνιμου προσωπικού που αφορούν στο ΕΚΑΒ Ρόδου, τρεις (3) θέσεις μόνιμου προσωπικού στο ΕΚΑΒ Καρπάθου, και τρεις θέσεις μόνιμου προσωπικού στο ΕΚΑΒ Κω.

2ον: Οι Τομείς του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα ενισχύθηκαν με την προμήθεια δύο (2) ασθενοφόρων 4Χ4, εννέα (9) ασθενοφόρων μικρού όγκου και μίας (1) κινητής μονάδας από το ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου και δύο (2) ασθενοφόρων και μίας (1) μηχανής από δωρεές.

3ον: Έχει κατατεθεί νέα πρόταση για την προμήθεια οκτώ (8) ασθενοφόρων 4Χ2, εννέα (9) ασθενοφόρων μικρού όγκου και ενός (1) ασθενοφόρου 4Χ4 στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου, τα οποία θα κατανεμηθούν σε τομείς του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

estheti1
Advertorials

ESTHETI – Μία ιστορία αισθητικής και διακόσμησης στο Πολύκεντρο Θαλασσινού

ESTHETI – Μία ιστορία αισθητικής και διακόσμησης στο Πολύκεντρο Θαλασσινού Στο Πολύκεντρο Θαλασσινού στην Κω, κάθε γωνιά μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια μοναδική εμπειρία αισθητικής.

ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΕΦΑΛΟΥ
Ενημέρωση

Δύναμη Αλλαγής: Γνώριζαν και ανέχονταν την ανεξέλεγκτη κατάσταση με την παράνομη χωματερή στην Κέφαλο που σήμερα έπιασε φωτιά

Δύναμη Αλλαγής: Γνώριζαν και ανέχονταν την ανεξέλεγκτη κατάσταση με την παράνομη χωματερή στην Κέφαλο που σήμερα έπιασε φωτιά Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής εκδόθηκε

©2020 radioproto.gr