ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΕΚΒΣΔ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ σύσκεψη εκπαιδευτικών για τη λειτουργία Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης στο νησί μας.

Αρκετοί είναι οι εκπαιδευτικοί που μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στην παραπάνω πρωτοβουλία. Το γεγονός αυτό μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στην έναρξη της λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης, με τα εξής προσφερόμενα μαθήματα,

Β’ Γυμνασίου · Χημεία Γ’ Γυμνασίου · Μαθηματικά · *Φιλολογικά μαθήματα (Αρχαία, Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία) · Χημεία Α’ Λυκείου/ΕΠΑΛ · Χημεία · Φυσική Β’ Λυκείου/ΕΠΑΛ · Λατινικά Προσανατολισμού · *Φυσική (Γενικής Παιδείας & Προσανατολισμού) · Μαθηματικά Προσανατολισμού Γ’ Λυκείου · Έκθεση · Ιστορία Προσανατολισμού · *Φιλολογικά Προσανατολισμού (Αρχαία, Λατινικά) · Κοινωνιολογία Γ’ ΕΠΑΛ · Μαθηματικά Ειδικά Μαθήματα Πανελληνίων · Αγγλικά · Ισπανικά · Γαλλικά · Ελεύθερο Σχέδιο

*ομάδα μαθημάτων που απαιτούν μία εγγραφή

Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ θα φροντίσει ώστε τα μαθήματα να γίνονται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας όλων όσων παίρνουν μέρος, στις αίθουσες που διαθέτει.

Οι εγγραφές για τα παραπάνω μαθήματα ξεκινούν από την Τρίτη 15 Σεπτέμβρη και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 4 Οκτώβρη. Η εγγραφή θα γίνεται στον χώρο του Εργατικού Κέντρου αποκλειστικά από κηδεμόνα του μαθητή και με την εγγραφή συγκατάθεσή του.

Η έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για τη Δευτέρα 14 Οκτώβρη, ενώ λίγες ημέρες πριν θα ανακοινωθεί το ακριβές ωρολόγιο πρόγραμμα. Εγγραφή στα μαθήματα, αλλά και εκδήλωση ενδιαφέροντος από εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους στο Λαϊκό Φροντιστήριο θα μπορεί να γίνει και μετά την έναρξη των μαθημάτων.

Τέλος, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί με νέο δελτίο τύπου λίγες μέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων, το Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιήσει νέα συνάντηση με τους γονείς, τους εγγεγραμμένους μαθητές και όλους τους εκπαιδευτικούς που θα πάρουν μέρος στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 697-099-4079, να στείλουν μήνυμα στη σελίδα του Εργατικού Κέντρου ΒΣΔ στο Facebook, καθώς και email στο ekvsd@otenet.gr.

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by