Εμπορικός Σύλλογος Κω: Απαγόρευση πώλησης διαρκών ειδών στα σούπερ μάρκετ

 

Εμπορικός Σύλλογος Κω: Απαγόρευση πώλησης διαρκών ειδών στα σούπερ μάρκετ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κω ενημερώνει ότι μετά από συλλογικές, διαρκείς, συστηματικές και εντοπισμένες παρεμβάσεις προς την Κυβέρνηση, τόσο από την ΕΣΕΕ όσο και από τους Εμπορικούς Συλλόγους, η προσπάθειά μας απέδωσε καρπούς.

Με απόφαση (ΦΕΚ 4946/10-11-2020) που υπέγραψε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, απαγορεύεται πλέον η πώληση διαρκών προϊόντων από τα καταστήματα τροφίμων που μένουν ανοικτά κατά την διάρκεια του lockdown.

Αποκαθίσταται κατά τον τρόπο αυτό η ισότητα των όπλων στην αγορά και αποφεύγεται μια σημαντική στρέβλωση του θεμιτού ανταγωνισμού, καθώς απαγορεύεται πλέον στις επιχειρήσεις τροφίμων να εκμεταλλευτούν προνομιακά την λειτουργία τους για να οικειοποιηθούν προς όφελός τους ένα σημαντικό τμήμα του τζίρου των διαρκών προϊόντων, την στιγμή που οι αντίστοιχες επιχειρήσεις μας παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πασχάλης Βρακίδης Δημήτριος Κώστογλου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Το ΓΕΛ Αντιμάχειας Κω συμμετέχει στην Πανελλήνια Δράση κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Το ΓΕΛ Αντιμάχειας Κω συμμετέχει στην Πανελλήνια Δράση κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού (6

©2020 radioproto.gr