Ελεύθερος με όρους 33χρονος Παλαιστίνιος στην Κω κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού 19χρονης ημεδαπής

Ελεύθερος με όρους 33χρονος Παλαιστίνιος στην Κω κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού 19χρονης ημεδαπής

Πηγή: www.vimatisko.gr

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και της απαγόρευσης προσέγγισης της 19χρονης που φέρεται ως θύμα του, αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα Κω, ένας 33χρονος Παλαιστίνιος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού.

Ο 33χρονος, όπως έγραψε η «δημοκρατική» αποπειράθηκε να βιάσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/7) στις τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού στην Κω μια 19χρονη ημεδαπή.

Το περιστατικό συνέβη, όταν η 19χρονη κοπέλα διασκέδαζε σε μαγαζί στην περιοχή Τιγκάκι.

Ο δράστης την ακολούθησε στην τουαλέτα και προχώρησε σε βίαιες χειρονομίες σε βάρος της. Συγκεκριμένα, προσπάθησε να της ανοίξει το πουκάμισο και δεν την άφηνε να φύγει.

Η κοπέλα αφού κατάφερε να ξεφύγει απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές, και άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν λίγο αργότερα τον 33χρονο.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 27 Σεπτεμβρίου 2023 Ο Δήμος Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο Τιγκάκι στον κεντρικό

©2020 radioproto.gr