«Ελεύθεροι πολίτες Κω»: Εύγε στους Αστυνομικούς

«Ελεύθεροι πολίτες Κω»: Εύγε στους Αστυνομικούς

Πηγή: www.vimatisko.gr

Στις 16/1/24 διαβάσαμε με αγανάκτηση στο «Βήμα της Κω», δυσμενή σχόλια εις βάρος των Αστυνομικών οργάνων, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης υπερέβησαν τον εαυτό τους και έκλεισαν λακούβες στη Μεσαριά. Το γεγονός αυτό προβλήθηκε στη δημοσιότητα. Αμέσως, κάποιοι πολιτικοί έσπευσαν ομαδικά να εμπαίζουν και να λοιδορούν τα όργανα του νόμου για την πράξη τους, κατηγορώντας τα για αυτοδικία και κάποιοι είπαν ότι ήταν στημένο το συμβάν, με σκοπό να βλάψουν ή να εκθέσουν κάποιους πολιτικά. Δηλαδή, ενώ οι Αστυνομικοί έπραξαν τα δέοντα προς δημόσιο όφελος για την προστασία της ανθρώπινης ζωής των συμπολιτών μας, οι οποίοι αμέριμνοι πέφτουν συχνά πυκνά στις λακούβες, ειδικά όσοι είναι ε δίκυκλα και ξαφνικά βρίσκονται στο νοσοκομείο. Όπως με ενημέρωσε ο Παντελής Κονταξής που διασχίζει καθημερινά τον επαρχιακό δρόμο με το ποδήλατό του, παραπονούμενος για τις λακούβες, με ρώτησε τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθεί η κατάσταση, καθώς στον παρελθόντα χρόνο, υπήρχε χαντάκι ανοικτό, πλάτους 10-12 πόντους και βάθους 25-30 πόντους, για μεγάλο χρονικό διάστημα (2-3 μήνες) και κλείστηκε, μόλις πριν 15 ημέρες περίπου.

Σε τηλεφωνήματα που έκανε σε Ρόδο και Επαρχείο, του απάντησαν, δεν έχουμε άσφαλτο για να κλείσουμε τις τρύπες. Συμπέρασμα, είναι ότι καλώς έκαναν οι Αστυνομικοί και μπράβο τους που αντελήφθησαν και πρόλαβαν την επικινδυνότητα της κατάστασης, παίρνοντας το φτυάρι στα χέρια τους και δίνοντας με αυτόν τον τρόπο, προτεραιότητα στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, δίνοντας λύση στο πρόβλημα.

Ειδικά στο νησί μας, είναι γνωστή η ρήση του Ιπποκράτη “Κάλλιον το προλαμβάνειν του θεραπεύειν”.

Για τους «Ελεύθερους πολίτες Κω»

Κωστογλάκης Κωνσταντίνος, Κονταξής Παντελής, Τρακόσσας Ευάγγελος

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Το πρόγραμμα στο 7ο Kos 3X3 Basketball Festival

Το πρόγραμμα στο 7ο Kos 3X3 Basketball Στην πλατεία Ανταγόρα θα «χτυπά η καρδιά» του μπάσκετ για το πενθήμερο αφού από αύριο μέχρι και την

©2020 radioproto.gr