Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 από τις 04:00 π.μ. έως 08:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί πλύσιμο πεζοδρόμων & πλατειών, με το ειδικό πλυστικό όχημα του Δήμου μας, στις κάτωθι οδούς:

1. 25ης Μαρτίου

2. Πάροδος 25ης Μαρτίου

3. Αλεξ. Υψηλάντου

4. Αντ. Ιωαννίδου

5. Ρήγα Φερραίου

6. Πλατεία Ελευθερίας

7. Πλατεία Καζούλη

8. Τμήμα Βασιλέως Παύλου (από πλατεία Καζούλη και κάτω) έως και πεζοδρόμιο έμπροσθεν Δημαρχείου

Κατά το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη ο καθαρισμός στους συγκεκριμένους δρόμους, εφιστούμε την προσοχή των διερχομένων λόγω πιθανής ολισθηρότητας του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων.

Οι επιχειρηματίες των ως άνω περιοχών που ενοικιάζουν Κοινόχρηστους Χώρους, το βράδυ της Πέμπτης (18-7-19) οφείλουν να περιορίσουν τα τραπεζοκαθαθίσματά τους επάνω στα πεζοδρόμια, ώστε να είναι εντελώς

ελεύθερος ο χώρος τόσο της Πλατείας Ελευθερίας όσο και των κάθετων οδών προς το Λιμάνι για να διευκολυνθεί το έργο της υπηρεσίας Καθαριότητας και να μην προκληθούν ζημιές.

Ταυτόχρονα παρακαλούμε τους κατοίκους της περιοχής να μην έχουν σταθμευμένα οχήματα ή μηχανάκια σε όλη αυτή την περιοχή για τους παραπάνω λόγους.

Κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα έγιναν:

· εκτεταμένοι καθαρισμοί και πλύσιμο στην Πλατεία Ανταγόρα, σε όλα τα σημεία που είναι τοποθετημένοι οι Κλωβοί συμπίεσης απορριμμάτων όπου πλύθηκαν τόσο τα σημεία των χώρων αυτών, όσο και οι ίδιοι οι κλωβοί με ειδικά καθαριστικά

· ξεκίνησε το πλύσιμο κάδων σε κεντρικά σημεία της Πόλης

· συντήρηση των παλαιότερων κάδων όπου απαιτείται

· τοποθέτηση καινούργιων κάδων σε κοινόχρηστους χώρους στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης.

· καθαρίστηκε το παρκάκι παραπλεύρως του Πλάτανου του Ιπποκράτη, όπως και όλη η Πλατεία του Πλατάνου, όπου σε συνεννόηση με το Βακούφ Κω απομακρύνθηκαν οικοδομικά υλικά που βρίσκονταν εκεί.

Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται πλύσιμο σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Πόλης, όπως γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή, πράγμα για το οποίο θα βγει εγκαίρως νέα αναλυτική ανακοίνωση ενημέρωσης των πολιτών για λόγους ασφαλείας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

 

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by