Πλύσιμο οδοστρώματος & ποδηλατοδρόμου, πεζοδρόμων & πλατειών, με το ειδικό πλυστικό όχημα του Δήμου μας, θα πραγματοποιηθεί στην Ακτή Κουντουριώτη, από την Καμάρα έως την ΔΕΗ, την ερχόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου από τις 05.00 έως τις 07.30 το πρωϊ.

Με τη συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας και για λόγους ασφαλείας θα παραμείνει κλειστή η οδός για το προαναφερόμενο διάστημα.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας εφιστά την προσοχή των διερχομένων κατά τη διάρκεια του καθαρισμού λόγω πιθανής ολισθηρότητας του οδοστρώματος, του ποδηλατοδρόμου και των πεζοδρομίων.

Οι επιχειρηματίες της περιοχής που ενοικιάζουν Κοινόχρηστους Χώρους, το βράδυ της Κυριακής (8-9-19) οφείλουν να περιορίσουν τα τραπεζοκαθίσματα τους επάνω στα πεζοδρόμια, ώστε να διευκολυνθεί το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και να μην προκληθούν ζημιές.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας ανακοίνωσε επίσης ότι σήμερα, ξημερώματα Πέμπτης (5-9-19), διενεργήθηκε πλύση στην ευρύτερη περιοχή του Λιμεναρχείου (τέρμα οδού Παναγή Τσαλδάρη), όπου είναι τοποθετημένος ο κλωβός συμπίεσης απορριμμάτων.

Επίσης, αύριο Παρασκευή (6-9-19) θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός και πλύσιμο στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου & Κολοκοτρώνη.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας εφιστά την προσοχή των διερχομένων πεζών και οδηγών.

Ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόησή τους και τονίζει ότι η καθαριότητα χρειάζεται τη συμβολή όλων μας!

Γραφείο Τύπου

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by