ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Ε.Ε.Σ.

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΩ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από το έτος ίδρυσής του, το 1877, επιτελεί σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο κινητοποιώντας το αίσθημα της αλληλέγγυας συλλογικής προσπάθειας για να προσφέρει ανακούφιση στον ανθρώπινο πόνο.

Η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αντλεί την αποτελεσματικότητά της από την πλατιά βάση των εθελοντών που ενστερνίζονται τις αξίες και τις ανθρωπιστικές αρχές που εκπροσωπεί, στηρίζουν το έργο του και του προσφέρουν από καρδιάς τη δυνατότητα, να συνεχίζει τη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει.

Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των εθελοντών του ΕΕΣ που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πορεία του ελληνικού έθνους, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους κατοίκους της Κω ανεξαρτήτως φύλου, που ενδιαφέρονται να πλουτίσουν τη ζωή τους προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους μέσω ενός παγκόσμιου Εθελοντικού Οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας θα υλοποιηθεί σύντομα στο νησί, θα είναι ταχύρρυθμο και οι εκπαιδευτικές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε ώρες απογευματινές.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

– Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κω

κα Ειρήνη Παναγιωτοπούλου

Πρόεδρος Περιφερειακού Τμήματος

Τηλ. 2242 0 28020 και 6946486860

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by