ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

Share This Post

Με αφορμή την Παγκόσμια Hμέρα Τουρισμού την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, ο Δήμος Κω, οι επιχειρηματίες του νησιού και οι Τοπικοί Φορείς, διοργανώνουν για 4η συνεχόμενη χρονιά τη «Λευκή Νύχτα», με πολιτιστικές. ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, κεράσματα, δώρα, εκπλήξεις και προσφορές από τα καταστήματα, από τις 19:00 έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Τις ίδιες ώρες παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας, το ιστορικό κέντρο της πόλης, θα παραμείνει κλειστό στα οχήματα. Συγκεκριμένα στις οδούς: Βασιλέως Παύλου, Ιπποκράτους, Λόρδου Βύρωνος και Ελευθερίου Βενιζέλου από το ύψος της Αγ. Παρασκευής μέχρι την Μητροπόλεως.

Tα λεωφορεία του Δήμου μας, θα πραγματοποιούν δωρεάν δρομολόγια, ενώ, στη διάθεση του κοινού θα υπάρχει ένα μίνι bus, το οποίο ανά μισή ώρα θα εκτελεί δωρεάν , δρομολόγια από την είσοδο της πόλης- Μαρμαρωτό-, μέχρι το χώρο parking “Αμπάβρη”.

Μια μέρα γνωριμίας των τουριστών με την τοπική αγορά, τα τοπικά προϊόντα, την τοπική γαστρονομία. Μια μέρα όπως θα έπρεπε να είναι κάθε μέρα στην Κω του τουρισμού, της εξωστρέφειας και της φιλοξενίας.

Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε μια πιο όμορφη και φιλική πόλη, κάνοντας τα ψώνια μας και διασκεδάζοντας!!

Η αντιδήμαρχος Ο εντεταλμένος σύμβουλος

Πολιτισμού- Αθλητισμού τουρισμού

Σέβη Βλάχου Βασίλης Μανιάς

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κυρίτσης και Ρούφα προκαλούν κακό στους συνδημότες μας. Η κοινωνία μας δεν θα επιστρέψει στο κακό παρελθόν

  Κυρίτσης και Ρούφα προκαλούν κακό στους συνδημότες μας. Η κοινωνία μας δεν θα επιστρέψει στο κακό παρελθόν Ο κ. Κυρίτσης και η κα Ρούφα,

©2020 radioproto.gr is made with by