Εκδήλωση ενημέρωσης στην Κω για την δωρεά μυελού των οστών

Share This Post

 

Εκδήλωση ενημέρωσης στην Κω για την δωρεά μυελού των οστών

Ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, πεθαίνει από σοβαρά αιματολογικά νοσήματα, γιατί ο μυελός του, το «εργοστάσιο» που φτιάχνει τα κύτταρα του αίματός του, παρουσιάζει σοβαρή βλάβη. Η εξέλιξη της επιστήμης δίνει σήμερα τη δυνατότητα σε μας να σώσουμε αυτούς τους συνανθρώπους μας, προσφέροντας κάτι από τον εαυτό μας.

Η εθελοντική δωρεά μυελού των οστών/αιμοποιητικών κυττάρων είναι μια δωρεά παρόμοια με εκείνη της αιμοδοσίας, στην οποία κορυφώνεται η προσφορά ενός ανθρώπου προς ένα συνάνθρωπό του, στον οποίο χαρίζει πραγματικά τη ζωή.

Την Παρασκευή 16/12/2022 και ώρα 18:00-20:30, στο κλειστό γυμναστήριο Κω ο Όμιλος Ρόταρυ Κω σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο Κω Φοίβο, Ένωση Αστυνομικών Κω και Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κω διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης, δειγματοληψίας και εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Έλα μαζί μας, γιατί η ελπίδα ενός παιδιού μπορεί να είσαι μόνον εσύ!

Η Πρόεδρος dr. Κατερίνα Γαβαλά

Ο Γραμματέας Φώτης Σλίμαν

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by