Εκδήλωση Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού

Share This Post

 

Εκδήλωση Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού

O A.O. ANAΓENNHΣH AΣΦENΔIOY σας προσκαλεί σε εκδήλωση που συνδιοργανώνει με τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. – ΔΗΜΟΥ ΚΩ και την Κοινότητα Ασφενδιού, για την βράβευση του Ανδρικού μας τμήματος, το οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Βορείου Συγκροτήματος και εξασφάλισε την προαγωγή του στην Α΄ Κατηγορία Δωδεκανήσου.

Επιπροσθέτως αποχαιρετάμε και τιμούμε τον αθλητή μας Σταμάτη Σαρηγιάννη, ο οποίος και επίσημα πλέον μεταγράφηκε στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ και αναχωρεί για την Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/07/2020 στο AKTI DIMIS στο Τιγκάκι. ΩPA ENAPΞHΣ 21:00.

Zωντανή μουσική με τους: Xριστίνα Καλοτίνη, Ευρύκλεια Κατσάβαρου, Χάρης Καματερός.

Είσοδος ελεύθερη.

Σας Περιμένουμε όλους.

ME TIMH
A.O.ANAΓΓENHΣH AΣΦENΔIOY 2012

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by