Εκδήλωση αφιερωμένη στα Βάρβαρα από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κω και την Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”

Share This Post

Εκδήλωση αφιερωμένη στα Βάρβαρα από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κω και την Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”

Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Κω και η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”, την Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11:30, οργανώνουν εκδήλωσι αφιερωμένη εις τα ΒΑΡΒΑΡΑ, εις τον αύλειον χώρον του Σχολείου.

Η εκδήλωσις αυτή εντάσσεται εις το Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ, το οποίον από ετών εφαρμόζεται εις το 5ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Κω.

Κατ΄ έτος, η εορτή της Αγίας Βαρβάρας συνδέεται με τα ΒΑΡΒΑΡΑ (τα ΒΑΡΒΑΡΑ ως σύμβολο και ως στοιχείο της οικιακής οικονομίας).

Αποδίδομε ιδιαιτέραν σημασίαν εις το γεγονός αυτό, διότι αποκαλύπτει την από αιώνων σχέσιν του Ανθρώπου με την Δημιουργίαν και διά τούτο είναι Συμβολικό προϊόν.

Το 5Ο Δημοτικό Σχολείο Πόλεως Κω και η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”, διά του Προγράμματος ΕΣΤΙΑ, επιχειρούν την βιωματικήν εμπειρίαν της σχέσεως Παιδί και Κόσμος.

Η εορτή με τα ΒΑΡΒΑΡΑ, δεν είναι μία επετειακή εκδήλωσις, αλλά η κορύφωσις ενεργειών οι οποίες διενεργούνται καθ΄ όλον το έτος.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ;

  Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ; Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ» και Ράδιο Πρώτο η κα. Λίτσα Φτακλάκη θα είναι παρούσα

©2020 radioproto.gr is made with by