ΕΚΒΑΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΩΝ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΕΚΒΑΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΩΝ ΝΙΣΥΡΟΥ

Ξεκίνησαν οι εργασίες εκβάθυνσης της μαρίνας του οικισμού των  Πάλων Νισύρου για την αποκατάσταση των λειτουργικών βαθών. Κατά την χειμερινή περίοδο λόγω της κακοκαιρίας τα θαλάσσια ρεύματα μεταφέρουν την άμμο στην είσοδο της μαρίνας με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η πλοήγηση και η είσοδος των σκαφών.

Η μαρίνα θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει  τα σκάφη των επισκεπτών που επιλέγουν να έρθουν για διακοπές στο νησί μας και να τους προσφέρει ασφαλή ελλιμενισμό και τις απαραίτητες παροχές νερού και ηλεκτρικού ρεύματος για την διαμονή τους.

Φέτος, η μαρίνα των Πάλλων θα υποδεχτεί από τις 24 έως 28 Ιουλίου 2023 τον Διεθνές Ιστιοπλοϊκό αγώνα “Rodos Cup” o οποίος διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Ιστιοπλόων Ανοικτής Θαλάσσης Ρόδου για 26η συνεχόμενη χρονιά.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr